CADDE 14'TEN ALKIŞLANACAK HAREKET

CADDE 14'TEN ALKIŞLANACAK HAREKET

Boluspor taraftar gruplarından olan Cadde 14 taraftar grubu tableti ve bilgisayarı olmadığından eba ve zoom üzerinden öğretmenleri ile derslerini yapamayan engelli öğrenciye sıfır tablet ve erzak paketi yardımı yaptılar.

09.01.2021
Konu ile ilgili Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu UTEF Bolu İl Temsilci Başkanı
Satılmış Akman açıklmada bulundu:
 
 
Dün Bolumuzda yaşayan Engelli kardeşimizin tableti ve bilgisayarı olmadığından eba ve zoom üzerinden öğretmenleri ile derslerini yapamayan engelli kardeşimize sıfır tablet ve erzak paketi teslim eden gönlü zengin iyi kalpli Cadde 14 Taraftar grubuna ve Cadde 14 Grup Başkanı Fatih Altundal abilerimize Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu UTEF Bolu İl Temsilci Başkanı olarak teşekkürlerimi sunuyorum.
Allah Cadde 14 Taraftar grubuna ve Cadde 14 Grup Başkanı Fatih Altundal abilerimizin hayırlarını kabul etsin inşallah.
Hayırlı işlerde birlikten kuvvet alınarak yardımlaşarak yapılırsa o zaman başarılı olunur

Özer Yıldırım

Özer Yıldırım
2021-01-10 02:45:02

Cadde 14 Türkiye'nin sayılı taraftar gruplarından biri olabilirdi. Bu bağlamda 5 -6 yıl önce adımlar atıldı. Lakin bir el, bu büyümeyi durdurdu. İç meselelere fazla girmeyeceğim. Lakin; Bolu'da nerede iyi bir oluşum yükselse bir el ya da eller bu taraftar büyümesini istemiyor. Cadde 14, kalitesi, bilgi birikimi ve kültürü yüksek bir taraftar oluşumu olabilirdi. Malesef olamadı. Gönlümüz herzaman Cadde 14 le beraber. Fakat, bu dışlanışı haketmeyen iyi insanlar olmadan ilerleme çok yavaş kalır. Boluspor tribününe iyilikten ve pozitif büyümeden başka bir düşüncesi olmayanlar uzaklaştırılıyor. Fatih beye bu ince davranışından dolayı Bolu adına teşekür eder, iyi insanlar ile kötüleri karıştırmamalarını ve kimseden çekinmemelerini tavsiye ederim. İnsanlar küskün. Üzgün. Herkes şapkasını ortaya koyup düşünsün. Nerede hata yaptık. Kimler için iyi insanları dışladık diye.

Gerede

Gerede
2021-01-09 18:02:06

Sebeb olandan ve emegi gecenlerden Allah razi olsun

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu SS4SB