Bunu ben görürüm görmem ama bu takım iyi takım olacak.

Bunu ben görürüm görmem ama bu takım iyi takım olacak.

Boluspor'un Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, "Bu takım iyi olacak. Bunu ben görürüm görmem ama bu takım iyi takım olacak. Bu sene Boluspor beklentileri karşılayacak" dedi.

16.09.2020

Pazartesi günü oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdüren Beypiliç Boluspor'a teknik direktör Ahmet Taşyürek açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, "Boluspor taraftarlarına bu şehri sevenlere şunu söyleyebilirim. Bu takım 12 seneden beri play-off oynuyor. Bir şeyler yapıyor. Aynı şeyleri ben Hatay'da 5 sene yaşadım. Beklentileri belki sahaya yansıtamadık. Gerçekten ben de memnun değilim. Oyunun hiç bir bölümünden memnun değilim. Hiçbir şeye sığınmayacağız. Bizde oyunsal bütünlüğü sağlama adına eksikler var. Bunları bahane olarak söylemiyorum. İyi şeyler olacak. Bu takım iyi olacak. Bunu ben görürüm görmem ama bu takım iyi takım olacak. Bu sene Boluspor beklentileri karşılayacak. Şu 1-2 hafta içerisindeki karışıklık yanıltmasın. Ben baştan beri söylüyorum. Bunu kalben söylüyorum. Buna güvensinler, buna inansınlar. Hassasiyetlerini anlıyorum. Tekrar tekrar altını çiziyorum. Taraftarın destek ve ilgilerine bu takımın ihtiyacı var." diye konuştu.

Taşyürek, Adana Demirspor deplasmanıyla ilgili olarak, "Demirspor iyi başladı. Oturmuş bir takım. 9 oyuncusu devam eden bir takım. Bizim için deplasman maçları şu süreçte daha avantaj. Deplasmandaki maçlarda biraz daha fiziksel olarak kullanabileceğimiz alandan geçişler yapabileceğimiz bir maç olacak. Biz her maça farklı bakıyoruz. Her geçen haftanın bu takıma katacağına inanıyoruz. Oradan en iyi sonucu almak için gideceğim." dedi. Taşyürek, bir transfer daha yaparak transfer defterini kapatmayı düşündüklerini belirterek, "Genç oyuncumuz sağ bek Raşit ile stoper Felipe katıldı. Raşit daha iyi durumda. Daha 2 basamak alt ligden gelen genç bir oyuncumuz. Felipe de takımdan 16-17 gün önce ayrılmış. Onun da hazır olması milli maç arasını bulacak gibi gözüküyor. Bir futbolcu 5-6 gün antrenman yapmadığı zaman geriye ket vuruyor. Bir çok yetisini kaybediyor. Bunun dışında 8-10 pozisyonu için ısrarla takip ettiğimiz bir oyuncu daha alıp kapatacağız." diye konuştu. 

Kaynak: Bolu Radikal

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu YXWZV