Bülent Korkmaz, basın toplantısında şaştı kaldı! Sanırım ilk defa...

Bülent Korkmaz, basın toplantısında şaştı kaldı! Sanırım ilk defa...

Lig'in 33. haftasında Boluspor, konuk ettiği Çaykur Rizespor’a ilk ve ikinci yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

18.04.2023

10 kişi kalarak ikinci yarıyı gol yemeden kapattıklarını vurgulayan Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Zor bir deplasmandı. Gol yemeden 10 kişi kalmamıza rağmen ikinci yarı gol demeden 2-0’la tamamladık. Çünkü Boluspor bu maçta kazanıp play-off’u zorlamak istiyordu. Bunun da bilincindeydik. Dolayısıyla yani oyundan ziyade skoru almak çok önemliydi. Skoru aldık. Yolumuza devam ediyoruz. Takım halinde oynamaya çalışıyoruz. Takım halinde hareket etmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki maça hazırlanmak zorundayız. Vallahi söylenecek bir şey yok yani” ifadelerini kullandı.

Zirve yarışının zorlu geçtiğine değinen Korkmaz, “İlk defa bir 1.lig takımıyla çalışıyorum ama hep takip ediyordum. İlk defa böyle bir zirve yarışı var. Yani altı yedi takım var. Hiçbir zaman olmadı bu. Samsunspor zaten garantiledi çıkmayı. Ama o 5-6 takım çok zorluyor. Dolayısıyla yani zor zor geçiyor. Çok zor geçiyor. Çok iyi mücadele ediyoruz. O mücadelenin sonucu. Sonuçları alıyoruz. Bundan sonraki maç bizim için daha da önemli” diye konuştu. 

“Bununla besleniyorum”

Boluspor’un baskılarını değerlendiren Bülent Korkmaz, “Ben 20 sene üst seviye top oynadım. Galatasaray'da oynadım. Milli takımda oynadım. Avrupa kupalarında oynadım. Ben dışarıdan olan baskıya alışık bir insanım. Yani benim için sorun yok. Ben her türlü baskıya ekibimle beraber alışık olduğumuz için biz kendi doğrularımızı yapmaya çalışıyoruz ekiple beraber ama önemli olan bu ikinci yarıdaki yaptığımız transferler de gerçi son 2-3 maçtır var. Bir iki oyuncudan tam faydalanamıyoruz. Onlar da çok bize faydası oldu. Rekabet ortamı oluştu. Bu rekabet ortamı oluştuğu zaman da oyuncular daha iyi oynamaya başladı.  Dediğim gibi, benim için baskı, dışarıdan baskı, içeride baskı benim için sorun değil. Çünkü ben hayatımı bununla yaşadım. Bununla besleniyorum. Açık ve net söylemek lazım” dedi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu WLCA2