BUGÜN GÜNLERDEN BOLUSPOR

BUGÜN GÜNLERDEN BOLUSPOR

Boluspor Spor Toto 1. Lig’in 38. son haftasında sahasında Altınordu’yu konuk edecek.

19.05.2022

Boluspor Spor Toto 1. Lig’in 38. son haftasında sahasında Altınordu’yu konuk edecek. Cuma günü saat 17.00’da başlayacak mücadele TRT Avaz ve Bein Sports Max2 kanallarından naklen yayınlanacak.

Spor Toto 1. Lig’in 37.hafta mücadelesinde deplasmanda Ankaragücü’nü 2-1 mağlup ederek ligde kalmayı garantileyen kırmızı beyazlı ekibimiz Spor Toto 1. Lig’in son haftasına girilirken 12. Sırada yer alıyor.

Beypiliç Boluspor ligin son haftasında geçtiğimiz hafta Balıkesirspor’u mağlup ederek ligde kalan Altınordu’yu konuk edecek. Bolu Atatürk Stadyumu’nda saat 17.00’da başlayacak karşılaşmada hakem Can Cengiz düdük çalacak. Cengiz’in yardımcılıklarını Sefa Özcan ve Sinan Ertinğü yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Fevzi Erdem Akbaş olacak.

Kırmızı beyazlı ekibimiz ligde oynadığı 35 müsabakada 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 mağlubiyet alarak topladığı 47 puanla ligde kalmayı garantiledi ve 12. sırada yer alıyor. Konuk ekip Altınordu ise oynadığı 35 maçta 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 18 mağlubiyet alarak topladığı 45 puanla ligde kalmayı başardı. Altınordu son haftaya 15. sırada girdi.

Boluspor oynadığı son 5 maçta aldığı 4 galibiyet alarak ligde kalmayı garantileyerek bu sezon taraftarı önünde son maçına çıkacak. Spor Toto 1. Lig’de kalmayı başaran rakibi Altınordu ile sahasında prestij mücadelesine çıkacak olan Boluspor mücadelede galip gelerek sezonu kapatmak istiyor. Kırmızı beyazlılar 3 puan alarak taraftarı ile kucaklaşarak sezonu bitirmek istiyor.

Ligin son maçından hemen sonra Cumartesi günü kongreye gidecek olan Boluspor’da kimlerin aday olacağı merakla bekleniyor. Spor Toto 1. Ligin ilk yarısında 19. haftada İzmir’de oynanan mücadeleyi son dakika golü ile 2-1’lık sonuçla Altınordu kazanmıştı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu LMJIF