BUGÜN GÜNLERDEN BOLUSPOR

BUGÜN GÜNLERDEN BOLUSPOR

Spor Toto 1. ligin 32. haftasında Boluspor kendi sahasında Erzurumspor ile karşılaşıyor.

16.04.2022

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında ateş hattından uzaklaşmak isteyen Beypiliç Boluspor, haftaya play-off potasında giren BB Erzurumspor'u ağırlayacak. Bugün saat 20.30'da başlayacak kritik maç, TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.

 

Bolu Atatürk Stad'ında oynanacak karşılaşmayı hakem Ömer Faruk Turtay yönetecek.

6 maçtır galip gelemeyen ev sahibi Beypiliç Boluspor, 35 puan ve averajla küme düşme hattının 2 basamak üzerinde yer alıyor. Kırmızı-beyazlılar, rakibini yenerek hem kötü gidişi sonlandırmak hem de küme düşme hattından uzaklaşmak istiyor.

47 puanla haftaya 6. sırada giren Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise play-off'taki konumunu güçlendirmek sahaya çıkacak.

Saat 20.30'da başlayacak kritik karşılaşma, TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak. 

Taraftar

Taraftar
2022-04-16 15:36:27

Bugün oynacak erzurumspor maçını yenmek zorundayız adamlar puan alınca bizde sıkıntı oluyor öylede sıkıntı olmadan bu maçı almak zorunlu oldu futbolcu kardeşlerim bu maçı almalıyız başka çare yok

Köroğlu

Köroğlu
2022-04-16 12:07:15

Şimdiye kadar oynanan maçlarda menemen maçında verilmeyen golümüz hakem hatalarıni aldırmadan üzerinizde kara kediler dolaşırken biz bunlarida aldırış etmeden bu kazanmak ve kazanarak üstlere çıkarak takımızı ligte kalmasını sağlamak başka çare yok bu takım düşmemeli

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu T7LYQ