BUGÜN GÜNLERDEN 3 PUAN!

BUGÜN GÜNLERDEN 3 PUAN!

Boluspor Spor Toto 1. Lig’in 35. haftasında deplasmanda Adanaspor’a konuk olacak.

01.05.2022

1 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da başlayacak kritik mücadele TRT Spor ve Bein Connect kanallarından dönüşümlü olarak naklen yayınlanacak.

Spor Toto 1. Lig’de 34.hafta mücadelesinde sahasında Ümraniyespor’a 2-0 mağlup olarak düşme hattına giren kırmızı beyazlı ekibimiz ligin 35. haftasında deplasmanda play-off potasının uzağında kalan Adanaspor’a konuk olacak. Yeni Adana Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmada hakem Mehmet Türkmen düdük çalacak. Türkmen’in yardımcılıklarını Sezgin Çınar ve Kemal Mavi yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yakup Özhan olacak.

Kırmızı beyazlı ekibimiz ligde oynadığı 32 müsabakada 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 mağlubiyet alarak topladığı 38 puanla ligde düşme potasında 16. sırada yer alıyor.

Ev sahibi ekip Adanaspor ise oynadığı 32 maçta 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 13 mağlubiyet alarak topladığı 44 puanla ligin 10. sırasında yer alıyor.

Boluspor oynadığı son 9 müsabakada 7 mağlubiyet, 1 beraberlik ve sadece 1 galibiyet alarak ligde düşme potasına girdi. Ligde play-off potasından uzaklaşan Adanaspor ise son maçında Tuzlaspor’a İstanbul’da 4-1 mağlup oldu. Boluspor Adana deplasmanında mutlak puan parolası için çıkacak. Geçtiğimiz gün şok bir kararla istifa eden Başkan Abdullah Abat’ın yerine yönetim kurulu tarafından Başkanlık görevine getirilen Oğuzhan Özçelik başkanlığında ilk maçına çıkacak. Boluspor ligin ilk yarısında sahasında karşılaştığı rakibi ile 0-0 berabere kalmıştı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu LWRAI