“Bu takıma yanaşan yandı”

“Bu takıma yanaşan yandı”

Pres 14 Takımı Sportif Direktörü Caner Güngör, Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Bolu İl Temsilciliği tarafından Rasim Yılmazdemir anısına 15. Veteranlar Tunuvasının başladığını ve turnuvaya ilk kez katılan Press 14 takımının çok can yakacağını söyledi.

30.05.2022

Pres 14 Takımı Sportif Direktörü Caner Güngör, Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Bolu İl Temsilciliği tarafından Rasim Yılmazdemir anısına 15. Veternlar Tunuvasının başladığını ve turnuvaya ilk kez katılan Press 14 takımının çok can yakacağını söyledi.

Güngör, her yıl geleneksel olarak düzenlenen turnuva bu yıl futbol camiyesinde büyük katkılar sağlayan rahmetli Rasim Yılmazdemir adına düzenleniyor. Turnuvaya il genelinde 35 yaş üzerinde 19 takımın yer aldığını kaydetti.

Takımlar maçlarını Karaçayır Mahallesi’nde bulunan sentetik sahada pazartesi, Salı ile Perşembe ve Cuma günleri oynanacak. İki gurup halinde oynanacak olan maçlar 19.30 da oynanacağını anlatan Güngör, turnuvada gazeteciler ve brokratlardan oluşan Pres 14 takımı dikkat çektiğini ifade etti.

Güngör, Pres 14 takımında:

“Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Bolu İl Deftardarı Hasan Çelik, DSİ İl Müdürü Kazım Doğru, AFAD İl Müdürü Cengiz Çavuş, Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, İl Genel Meclis Üyesi Erhan Beykoz, Boluspor’un efsane futbolcularından Ali Beykoz ve Cüneyt Karakuş, İHA Bolu İl Temsilcisi Faruk Çidem, Anadolu Ajansı İl Temsilcisi Emin Gürbüz, Havadis Gazetesi İmtiyaz sahibi Mehmet Demirci, Boluspor Gazetesi Editörü Zafer Filiz ve köşe yazarı Ali Osman Filiz, eski futbolcu Özkan Kirazoğlu, Mustafa Kıvrak ve Ertan Karanfil yer alırken, takımın teknik direktörülüğü Boluspor’un eski sportif direktörü Muharrem Demirel , takım doktorluğu görevinde İl Sağlık Müdürü Muhammet Emin Demirkol görev alacak.”

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu WUQMO