BU GİDİŞAT BENİ SIKIYOR !

BU GİDİŞAT BENİ SIKIYOR !

Spor Toto 1'inci Lig takımlarından Boluspor'da ligin son haftalarında arka arkaya alınan mağlubiyetler moralleri bozdu. Ligin 30’uncu haftasında kendi evinde oynadığı Manisa FK maçından da puansız ayrılan kırmızılar, 31’inci haftada deplasmanda karşılaşacağı Bandırmaspor’dan 3 puan alarak düşme potasından uzaklaşmayı hedefliyor.

07.04.2022

Bandırmaspor hazırlıklarını sürdüren Boluspor’da teknik direktör Reha Erginer, antrenman öncesinde kulüp tesislerinde gazetecilerle bir araya geldi. Erginer, son 5 maçtaki gidişattan memnun olmadığını ifaderek, "Geçen hafta oynadığımız oyundaki verdiğimiz görüntü beni çok sıktı. Maçtan sonra oyuncularımızla soyunma odasında konuştum. Bu gidişatı, 5 maçlık periyodu ve maç özelindeki beni sıkan şeyleri. Başkanla da konuşacağımı söyledim onlara. Başkanımız kabul ederse görevi bırakacağımı söyledim. Başkanımızla daha sonra konuştuk. Başkanımız da kabul etmedi benim bu isteğimi. Bir şeylerin değişmesi gerektiğiyle ilgili bir düşüncem oldu benim. Ama oyuncularım da mesela maçtan sonra tesiste yanıma geldiler, onlarla konuştuk. Onların benim bu kararıma gösterdikleri bu duruş, tepki... Çok baskı yaptılar görevi bırakmamam için. Ben de o gösterdikleri duruşu sahada görmek istiyorum. Onlar da böyle bir oyun oynamayacaklarını söylediler. Bizim temel amacımız Boluspor'un başarısı. Bir an önce toparlanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Köroğlu

Köroğlu
2022-04-07 15:39:52

Madem öyle reha hoca devam kararı çıktı bu takım bu saatten sonra herkes kim varsa nerede olursa olsun bu takımı ligte kalması için ne yapılacaksa o yapılmalıdır başka çare yok bu takım düşmemeli ve düşmeyecektir

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2022-04-07 15:00:24

Sayın Reha bey; devre arasında aldırdığın futbolculardan tek futbolcu bile ilk onbirde devamlı oynamıyor. Manisaspor'un döküntülerini aldırdın. Kolay maçları kaybettin, şimdi zor maçlar var, kaçmak için yenilgiler için bahaneler üretme zamanı. Yönetimde tam sana göre, kol kola girmiş gidiyorsunuz. Şanlı Boluspor tarihinde; bu yönetim ve senin gibi teknik direktör görmedi.

Ertuğrul Şahinoğlu

Ertuğrul Şahinoğlu
2022-04-07 14:55:45

Bursaspor ve Kocaelispor kent te seferberlik ilan ettiler ya biz resmen koca çınari kaderine terk ettik diye düşünüyorum herkes üç maymunu oynuyor. Unutulmasın Boluspor düşerse bolu düşer buna başkanı,millet vekilleri dahil. Ben 56 yaşımdayım çift kalelerde bile bundan iki üç kat taraftar olurdu. Çok geç olmadan birşeyler yapılsın başka BOLUSPOR yok.

bolulu

bolulu
2022-04-07 14:13:26

sende bizi sıktın 2 senedir doğru dürüst bi oyun yok b planı yok kadroyu tanıma yok takımda disiplin yok adamlar atılan gole bile sevinmiyolar bi hırs yok oyuna müdahale yok kapasite zaten yok sayende 3-5 kişi maçlara giderdi o da yok yönetim senin gibi başarısız oğlu başarısız bi adamın arkasında durduğu için fiilen yok.kardeşim İSTİFA et seni zorlamı tutacak yönetim taraftar olarak sölüyorum başarılı olsan neyse 2 senedir takım başında olupta bi arpa boyu yol alamayan bi seni gördük .2 hafta ara varda 4 mağlubiyetten sonra naptınız kardeşim yattınızmı ulan yenildiğin takıma bak kıçı kırık manisa geçen hafta kadro kalitesi bolusporun yarısı olmayan menemen ondan önce bitmiş denizli şu ligde balıkesir bile yendi bolusporu sen hala konuşuyosun.batırdın takımı o yenen kırmızı kartlar hep senin iş bilmezliğin oyunu okuyamaman yüzünden ali keten resmen bağırıyo kırmızı görecem diye sen ellerini kavuşturmuş izliyosun roshide aynı bregudaki tugay daki form düşüklükleri seni n takımı tanımamam yüzünden düş artık takımın başından son 8 hafta bari adam gibi bi td gelsin 3-5 kadro dışıyla boluspor bu ligde kalır kapasitesiyle..oyuncuların zaten konuşmaya zerre kadar hakları yok senin arkanda durup sana destek vermelerininde hakları yok zaten senin arkanda olsalar horozun önündeki tavuk gibi her takıma yenilmezler.nasıl olsa dingonun ağırı BOLUSPOR yensende yanilsende paracıklar gelsin yönetim zaten uyumakla meşgul böle iyi

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BFJBO