Boluspordan Soğuttunuz!

Boluspordan Soğuttunuz!

Zafer Filiz'den gündeme dair çarpıcı bir yazı...

29.06.2021

Selam ve dua ile merhaba,

 

Malum kâbus gibi bir sezonun ardından, “Rakiplerimizin de sayesinde ligde kalabildik!”

 

Bu süreçte hem takımsal, hem yönetimsel hem de pandemi döneminde tribün yerine, TV başına mahkûm olan sporseverler futbol oyunundan soğudu.

 

Geçtiğimiz sezon “3 Maymunu oynayan” yönetim tarzı, “Paramı alsam kafi” gözüyle bakan futbolcular, sahada “Teknik taktik anlayıştan ve takım oyunundan uzak” bir teknik heyette olunca, Boluspor adeta “Izdırapspor’a” dönüştü.

 

Sezon sonu yaşananlarsa adeta “Filler tepişirken, ezilen çimenler olurmuş!” misali, sezon boyunca suskun kalanların Boluspor üzerinden karşılıklı “Ego tatminine” döndü.

 

Eski ve yeni Başkanların atışması, kimilerinin “Kişisel egolarını okşayabilir” ama zaten camiada “Azalan Boluspor sevgisi” sayenizde hem taraftarı, hem de Boluspor da ileride görev almak isteyen Başkan, yönetici ve reklam vermeyi düşünen kurum, işletme ve esnafı “Boluspordan Soğutur!”

 

Bu sezon zaten üstten gelenlerle, alttan gelen güçlü takımlarla birlikte sezon sonunda dört takımın düşecek olması, geçtiğimiz sezon “Pamuk ipliğinde ligde kalan Boluspor’u” sizlerin de kişisel atışmalarınız katkılarıyla, bu sezon “Beterin beteri de varmış!” dedirtecek günler yaşatabilir.

 

Tek Boluspor var, düşersek hepimiz düşeriz.

 

Geçtim şampiyon olmayı, bu sezon düştüğümüzde “Kulübe bu borçlarla ne başkan, ne yönetici, ne de reklam verecek esnaf” bulamayız. Herkes aklına başına alıp, kişisel husumetlerinizi de bir kenara bırakıp;

 

“Tek öznemiz Boluspor’a sözde değil, özde sahip çıksın!”

 

Baki selam ile…

Taraftar

Taraftar
2021-06-29 23:51:09

Doğru söze ne söylenir ki bu yönetime yapılacak bir şey yok biz yazmaktan yorulduk bu yönetim yapacağından geri kalmıyor camide imam gibi bildiğini okuyorlar yeterin artık biriniz doğru dürüst çıkıp bir açıklama yapsa sadece başkanın açıklamasıyla olmuyor herkes takımlarına takviye üzerine takviye yapıyor bizimkilerde bir ses yok bir çıkında takımın hakkında bilgi verin

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu HF1WO