Boluspordan 2 İmza

Boluspordan 2 İmza

Boluspor bugün iki isme imza attırdı.

03.01.2024

Boluspor bugün iki isme imza attırdı.

 

Devre arası hazırlık kampını Antalya/Belek’te sürdüren kırmızı beyazlılar daha önce anlaşmaya vardığı Makedonya oyuncu Daniel Avramovski ve Azeri Vüsal Isgenderli ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kırmızı beyazlılar, ilk olarak geçtiğimiz yıllarda Türkiye’de Keçiörengücü formasını giyen Vüsal Isgenderli ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı.

Vüsal Isgenderli’yi tanıyalım:

Vüsal Isgenderli, 3 Kasım 1995 yılında Azerbaycan’ın Fuzuli şehrinde doğdu. Futbola, Ravan Baku altyapısında başlayan Isgenderli, sırasıyla Simurq, Zira FK, Keshla, A. Keçiörengücü, Sumqayıt ve KF Egnatia takımlarında forma giydi.

Profesyonel kariyerinde 211 karşılaşmada görev yapan Isgenderli, 31 kez gol sevinci yaşadı. Isgenderli ayrıca, 3 kez Azerbaycan Milli Takım forması giydi.

 

Boluspor, daha önce anlaşmaya vardığı Makedonya oyuncu Daniel Avramovski ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kırmızı beyazlılar, Daniel Avramovski ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı.

Daniel Avramovski’yi tanıyalım:

Daniel Avramovski, 20 Şubat 1995 tarihinde Makedonya’nın Üsküp şehrinde doğdu. Futbola, Rabotnicki Skopje altyapısında başlayan Avramovski, Makedonija Gjorce Petrov, FK Kızılyıldız, OFK Belgrad, NK Olimpija Ljubljana, Vojvodina, Vardar Skopje, Kayserispor ve FK Sarajevo takımlarında forma giydi.

Haberin Fotoğrafları

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2024-01-04 21:14:48

Başkan görevini yaptı, şimdi teknik direktörü göreceğiz. Teknik direktör artık “kadro derinliği yok” veya “ uyum sorunu var” gibi yenilgilere sebep yaratmasın.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu JE7Y7