Bolusporda Kritik Toplantı

Bolusporda Kritik Toplantı

Bolusporda bir son dakika gelişmesi yaşandı.

09.06.2024

Bolusporda bir son dakika gelişmesi yaşandı.

 

Bolusporda Bolu Valisi, Bolu Belediye Başkanı, Bolu CHP ve MHP milletvekilleri(AKP vekili yok) ve Boluspor Başkanı katıldı. Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak’ın davetiyle Kulübe gelen Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Milletvekilleri İsmail Akgül ve Türker Ateş Başkan Savaş Abak ile bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Toplantıda Savaş Abak, bir kez daha aday olmayacağını bildirdi. Yeni sezon hazırlıklarının başlamasına sayılı günler kala Kongre sürecine giren Boluspor’da bir toplantı daha gerçekleşti ancak sonuç yine değişmedi; Boluspor Başkanı Savaş Abak aday olmayacağını bir kez daha dile getirdi.

 

Savaş Abak, Kongreye az bir süre kaldığını ve kesinlikle Kongrede aday olmayacağını belirtti ve Kongre tarihi hakkında görüşlerini aktardı. Kesin tarihi tam açıklanmasa da Kongre’nin 2 Temmuz’da yapılacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.

Haberin Fotoğrafları

Y.EFE

Y.EFE
2024-06-10 12:07:00

Stad bulunduğu yerde acil yenilenmeli ve tribün alt kısmı Avm şeklinde yapılarak kira gelirleri Boluspor'a bırakılmalıdır. Büyük hipermarket, yapı market, mağazalar ve BStore olmalıdır. Başka gelir sağlayıcı projeler geliştirilmelidir.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu RPLNL