Boluspora Söz Vermeyin Senet Verin!

Boluspora Söz Vermeyin Senet Verin!

Boluspor camiasında 31 Marttaki yerel seçimden çok, adaylarında propaganda döneminde söz verdikleri "Boluspora Stadyum Yapılması" konusu konuşuluyor.

28.03.2019

Futbolumuz.com Özel Haber

 

Boluspor camiasında 31 Marttaki yerel seçimden çok, adaylarında propaganda döneminde söz verdikleri "Boluspora Stadyum Yapılması" konusu konuşuluyor.

 

Seçim çalışmalarında Hem Fatih Metin hemde Tanju Özcan Boluspor'a yeni bir stadyum yapılması sözünü sık sık dile getirip, vatandaşa miting çalışmalarında söz vermişlerdi.

 

Ama önceki yıllara bakıldığında yıllardır stadyum sözü verilmesine rağmen seçimlerden sonra bu sözler unutuluyordu. Malumunuz daha önce o zaman Bakan yardımcısıyken "Boluspora yeni otobüs sözü" veren Fatih Metin bu sözünü kendisi tutamayıp, Bolu Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz devreye girip kendi imkanalrıyla Boluspor'a yeni bir otobüs kazandırmıştı.

 

Bizler spor basını camiası olarak bu seçimde Fatih Metin'de kazansa Tanju Özcan'da kazansa yada diğer bir aday da kazansa "Boluspora en fazla 1 sene içinde yapacağız" dedikleri Stadyum sözlerinin takipçisi olacağız.

 

O yüzdendir ki Boluspora Stadyum Sözü vermeyin, Senet verin ki yazılı kalsın, tutulmazsa hesabını Boluspora gönül verenler sorabilsin!

Y.EFE

Y.EFE
2019-03-28 12:31:51

SAYIN CUMHURBAŞKANIDA STADYUM İÇİN SÖZ VEREMEMİŞTİR. ''BOLUSPORUN STADYUM OLMAK ÜZERE İHTİYAÇLARININ FARKINDAYIZ. BELEDİYEMİZLE İŞBİRLİĞİ HALİNDE ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ'' DEMEKLE YETİNMİŞTİR. BOLU ve BİR ÇOK İLÇESİ BÜTÜN SEÇİMLERDE İKTİDAR PARTİSİNE YÜKSEK ORANDA HATTA BAZI İLÇELERDE REKOR ORANDA OY VERMESİNE KARŞILIK YATIRIM OLARAK GÖZLE GÖRÜLÜR BİRŞEY YAPILMAMIŞTIR. SÜPER LİG ve 1. LİG DE TAKIMI OLMAYAN ŞEHİRLERE BİLE OLAĞANÜSTÜ STADLAR YAPILMIŞ OLUP, YILLARCA SÜPER LİGDE VE 1. LİGDE OYNAYAN TAKIMIMIZA VE ŞEHRİMİZİN HER TÜRLÜ ULUSLAR ARASI TURNUVA VE TURİZM POTANSİYELİNE SAHİP OLMASINA RAĞMEN, AYRICA YAZ AYLARINDA YERLİ YABANCI TÜM FUTBOL TAKIMLARININ KAMP İÇİN BOLUMUZU TERCİH ETMESİNE RAĞMEN BİR STADYUM BİLE ÇOK GÖRÜLMEKTEDİR.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu UGFY9