BOLUSPOR TOPBAŞI YAPTI

BOLUSPOR TOPBAŞI YAPTI

Boluspor, 2023-2024 sezonu hazırlıklarına tesislerinde gerçekleştirdiği ilk antrenman ile başladı.

01.07.2023

Boluspor, 2023-2024 sezonu hazırlıklarına tesislerinde gerçekleştirdiği ilk antrenman ile başladı. Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Turgay Altay yönetiminde yapılan hafif tempoda geçti.

 

Karaçayır’da bulunan tesislerde gerçekleşen antrenman, Teknik Direktör Turgay Altay koordinesinde yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Oyuncular çalışmaya, ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı.

Antrenmanın devamında saha içerisinde gruplar halinde pas çalışması yapıldı. Son bölümde ise dar alan çalışması gerçekleştirildi.

Kırmızı beyazlılar yeni sezon öncesi hazırlık kampını tesislerinde gerçekleştirecek olup çift antrenmanlarla lige hazırlanacak.

Tataftar

Tataftar
2023-08-16 00:34:45

Allah'ını seven çıksinda bizim çağlari kaleden alsınlar stobere koysunlar kalecimi yoksa stobermi anlamış değilim her maçta aynı hareketi yapıyor bizim stoberler boşuna alındı benim bildiğim kaleci kaleciliğini iyi yapacak kaleci ise görevini tam yapacak adana maçında kalenin önünde çoğunluğu zamanı ve çağlar posmak ve onur şeklinde topu bir türlü ileri uçtaki futbolculara gondermeyip ve zamanında zaman kaybı oluncada yenilgiden kurtalazmazsin

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu SM6EZ