BOLUSPOR TARAFTARINA KÖTÜ HABER !

BOLUSPOR TARAFTARINA KÖTÜ HABER !

Spor Toto 1.Lig 15.Hafta DyorEX Boluspor - Sakaryaspor mücadelesinde çıkan olaylar sonucunda Boluspor ve Sakaryaspor PFDK'ya sevk edilmişti.

01.12.2022

PFDK DyorEX Boluspor ve Sakaryaspor'a yaşanan olaylardan dolayı 1 maç Boluspor Mataron C tribünde bileti olanlara ceza verdi. Sakaryaspor'a ise 45500TL para cezası ve bir sonraki deplasman maçına seyircisiz oynama cezası verdi. PFDK'nın yaptığı açıklama ise şu şekilde oldu. 

"DYOREX BOLUSPOR Kulübünün, 26.11.2022 tarihinde oynanan DYOREX BOLUSPOR-SAKARYASPOR A.Ş. Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MARATON TRİBÜN C blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

 

SAKARYASPOR A.Ş.'nin, 26.11.2022 tarihinde oynanan DYOREX BOLUSPOR-SAKARYASPOR A.Ş. Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 28.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada SAKARYASPOR A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 17.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN A ve B bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,"

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu RFYDF