Boluspor Kamp Çalışmalarına Başladı

Boluspor Kamp Çalışmalarına Başladı

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, kamp çalışmalarının ilk etabına Teknik Direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde tesislerinde başladı. Bolsupor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, yönetim, teknik heyet ve oyuncular Karaçayır Mahallesi'nde bulunan kulüp tesislerindeki ilk antrenman için akşam saatlerinde bir araya geldi.

03.07.2018

Teknik Direktörümüz Sait Karafırtınalar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşusu ile başlarken, core antrenman ile devam etti. Daha sonra pas çalışması gerçekleştirilirken, koşu ile çalışmalar sona erdi.

Yeni sezon öncesi ilk antrenmanını 27 futbolcu gerçekleştiren takımımızda şu isimler yer aldı:

Gökhan Köstereli, Sabri Can, Cengizhan Şarlı, Kadir Kahvecioğlu, Mamadou Diarra, Berkay Dabanlı, Umut Meraş, Uğur Akdemir, Hayrullah Bilazer, Burak Asan, Yusuf Emre Gültekin, Melih Okutan, Mustafa Durak, İsmail Haktan Odabaşı, Mutlu Güler, Erkan Süer, Yasin Dülger, Said Can Açıkalın, Gökhan Akıllı, Billal Sebaihi, Umut Gündoğan, Ömer Çetinbaş, Furkan Demir, Ozan Karabacak, Sinan Akaydın, Milan Milanovic (Deneme), Ihsan Manil Haddad (Deneme)

Oyuncularımızdan Gökhan Değirmenci, İshak Çakmak ve Chukwuma Akabueze, 3 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek antrenmanda yer alacak.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu JKX9P