BOLUSPOR ESKİŞEHİRSPOR YOLUNDA MI?

BOLUSPOR ESKİŞEHİRSPOR YOLUNDA MI?

Bir kaç gündür haberlerimizi takip eden okuyucularımız bilecektir ama yeni haberi olacakları yeniden bilgilendirelim istedik.

26.09.2023

BOLUSPOR ESKİŞEHİRSPOR YOLUNDA MI?

Bir kaç gündür haberlerimizi takip eden okuyucularımız bilecektir ama yeni haberi olacakları yeniden bilgilendirelim istedik.

BOLUSUPORU ZOR GÜNLER BEKLİYOR!!!


Eski yönetimlerden kalan borçlarla 2 senedir mücadele eden Boluspor yönetimi bunlar yetmezmiş gibi CAS (Spor Tahkim Mahkemesi, spor hukuku ile ilgili anlaşmazlıkları çözmek için kurulmuş olan, uluslararası spor tahkim mahkemesi) ve SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) tarafından kıskaca alınmış durumda.

 

 

Bilmeyeneler için geçtiğimiz hafta ve bu hafta başı Abdullah Abat ve yönetiminin Bosna Hersekli oyuncu Haris Hajdarevic'e ödeme yapmaması sonrası CAS’tan 250 bin Euro ve 50 bin Frank ceza gelmişti.
Boluspor 17 Ekim’e kadar ödeme yapmaz ise kış transfer sezonunda Boluspor transfer yasağı alabilir.

Geçmiş yıllarda görevde bulunan yönetimlerde görev alan bir çok personelin sigortaları ödenmediği için kırmızı beyazlılar kulüp lisansı alamıyor. SSK ise Boluspor’a icra takibi başlattı.
3 puan silme tehlikesi ile karşılaşan Boluspor yönetimi, eski yönetimin görev süresi içerisinde çalıştırdığı personelin sigorta primleri ödenmezken bu borçlardan Başkan Abak ve yönetimi mücadele etmeye çalışıyor. 29 Eylül Cuma günü ödeme yapılması zorunda.

Geçmiş borçlar yetmezmiş gibi son gelen bu iki haber yarım yüzyılı geçkin Boluspor'u ve Boluspor yonetimini zor durumda bıraktı.

Forma reklamı ve satışı, stad reklam ve bilet geliri, Federasyon, yayın ve iddia gelirlerinin çoğunun temlik altinda olması yetmezmiş gibi son gelen zaman süreli borçlar adeta Boluspor'u borç bataklığına batırmış durumda.

Ligimizdeki eski örneklere bakacak olursak Eskişehirspor, Malatyaspor, Kocaelispor ligimizde futbolcu ve devlet borçlarından yok oldular.

 Sadece Sakaryaspor, Altay ve Göztepe alt liglere teker teker düşerken, gelen desteklerle toparlanip lige geri döndüler.

Bolusporumuzun şimdi desteğe ve PARAya ihtiyacı var. Bolusporun ileri gelenleri, Dev firmalar Boluspor'a acil sahip çıkın.

Bolupor taraftarı en büyük payda sizin. Küçük şehrin büyük öyküsü bitsin istemiyorsaniz;

SEVDANIZ BOLUSPOR'A SAHİP ÇIKIN!!!!

Özel Haber: Zafer Filiz

Taraftar

Taraftar
2023-09-27 00:25:37

Bu duruma getirenlere yazıklar olsun korktuğumuz en sonunda oldu bu durum zamanında herşey düzelir de bir nefes alınır inşallah

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu IOJPF