BOLUSPOR BUNA LAYIK MI?

BOLUSPOR BUNA LAYIK MI?

Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat’ın açıklamalarının ardından “Maddi olarak tükenmiş durumdayız” başlığıyla ulusal basında çıkan haberler Boluspor sevdalılarını derinden yaraladı.

21.05.2021

Tarihinde şampiyonluklar dolu ve Türk futboluna büyük hizmetler veren birçok sporcunun yetiştiği 56 yıllık bir kulüp son iki sezondur çok büyük sıkıntılar içinde. Başkan Abdullah Abat kulüp binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında kulüp ve maddi durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Az sayıda yöneticiyle birlikte geçtiğimiz sezonu ve kulübün maddi durumunu açıklayan Abat,  “Maddi anlamda tükenmiş bir yönetim kurulu ve başkanı olarak burada oturuyoruz” dedi.

 

BOLUSPOR SEVDALILARINI DERİNDEN YARALADI

 

Boluspor gibi köklü bir kulübün bu halde olması ise kırmızı beyazlı renklere gönül verenleri derinden yaraladı. Tarihi şampiyonluklar başarılarla dolu bir kulübün son iki sezondur ligde kalma mücadelesi vermesinin ardından Başkan Abdullah Abat’ın açıklamaları ile birlikte 56 yıllık bir kulübün durumunun içler acısı olduğu gözler önüne serildi.

 

BAŞKANLAR ARASI KAVGA

 

Maddi ve sportif başarı anlamında büyük sıkıntılar yaşayan kırmızı beyazlı kulüpte şimdi de eski başkan Necip Çarıkçı ve mevcut başkan Abdullah Abat arasındaki tartışmalar büyümeye başladı. Abdullah Abat’ın açıklamalarının ardından bugünde eski başkan Necip Çarıkçı açıklamalarda bulunarak “Öncelikle şunu belirtmek isterim ki 13 sene Boluspor Kulübü Başkanlığı yapan iki defa şampiyonluk yaşayan 4 defa Play off bir defa da Final heyecanı Bolu'ya yaşatmış biri olarak bu makamı her zaman gururla temsil ettiğimi , Boluspor'un her kuruşunun değerini bilerek hareket ettiğimi belirtmek isterim. Hesabını veremeyeceğim tek kuruş bile yoktur” ifadelerini kullandı. Bu tartışmaların ardından Boluspor sevdalıları ise kavga yerine birlik ve beraberlik olması gerektiğini belirterek bu kavgaların kulübe zarar verdiğini söyledi.

 

ATEŞE BENZERDİN

 

56 yıllık kulübün bu durumunu, kırmızı beyazlı renklere gönül vermiş duayen spor yazarı Muharrem Demirel “Ateşe Benzerdin”  başlıklı yazısında özetledi.

 Yazısına Zeki Müren’in seslendirdiği bir şarkının sözleri başlayan Demirel

“Saçların tarumar, gözlerinde nem.

Ateşe benzerdin, küle dönmüşsün. 

Hayal mi gerçek mi gördüğüm bilmem.

Elden ele gezen güle dönmüşsün. 

Bir eser kalmamış eski halinden.

Yazık geçmez akçe pula dönmüşsün.

Hayal mi gerçek mi gördüğüm bilmem.

Elden ele gezen güle dönmüşsün.

Ne güzel söylerdi rahmetli Zeki Müren bu şarkıyı.” Kırmızı beyazlı kulübün durumu en güzel haliyle özetledi.

bolulu

bolulu
2021-05-21 20:55:20

kardeşim bu takımı siz bu hale getirdiniz Boluspor sayesinde hepiniz ünlü oldunuz Boluspor olmasa abatı çarıkçıyı kim tanırdı bi bakın bakalım .bundan 2 sene önce borçsuz tek kulüptü şu hale bak rezilliğe bak çıkmışsınız bide konuşuyosunuz.beş para etmz adamlara dünya kadara paralar veren kim barbaros denen adamı sülük gibi bu takımın başına bela eden kim sezon başında kaç trnsfer yapıldı kaçına oynamadığı halde tıkır tıkır parası ödendi.iş bilmez yöneticiler sayesinde alt yapımızda yetisen emre kılınç diarra melih umut meraş gibi adamlar 3 kuruşa gitti bu zarar ziyan hepiniz kardeşim elbirliğiyle düzeltin bu işi fareler gibi başlamayın gemi su almaya başlayınca.ağlayacağınıza çözüm üretin.giresun bizden çokmu iyi daha batık adamlar doğru planlamayla şamp oldu bolusporda ve sizde bu kapasite yokmu yoksa ne işiniz var kardeşim bolusporun başında.şu td konusunda bi taraftar olarak sölüyorum reha denen işbilmez vasıfsız adamı bolusporun başına getiriseniz seneye maçları 5 kişi izlersiniz taraftara kulak verin şu adamı TD olarak isteyen 10 kişi çıkmaz boluda

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu PALWQ