Boluspor, Beykan ve Burak'ın transferi için harekete geçti

Boluspor, Beykan ve Burak'ın transferi için harekete geçti

Sakaryaspor'da kaçan şampiyonluğun ardından yeni sezon öncesinde yaprak dökümü başlıyor.1.Lig'in iddialı ekiplerinden Boluspor, Beykan Şimşek ve Burak Bekaroğlu'nu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

31.05.2018

BEYKAN TAMAM GİBİ

Bu sezon Sakaryaspor'da Fenerbahçe'den kiralık olarak forma giyen Beykan Şimşek bugün itibari ile yeşil siyahlılarla olan sözleşmesi sona eriyor. 1.Lig ekiplerinden Boluspor Beykan'ı kadrosuna katmak için Fenerbahçe ile görüşmelere başladığı iddia edildi. Sarı Lacivertli ekiple ikili ilişkileri iyi olan Boluspor yönetimin bu transferi kısa sürede bitirmesi bekleniyor

BURAK İÇİN BEKLEMEDELER

Yeşil Siyahlılar'ın Konya Anadolu Selçukspor ile oynadığı karşılaşmayı Başkan İsmail Gürses ile birlikte izleyen Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı'nın Burak Bekaroğlu transferi için talimat verdiği öğrenildi.

Boluspor yönetiminin 21 Yaşındaki genç savunma oyuncusu için Genel Kurul sonrasını bekleme kararı aldığı ve seçim sonrası göreve gelecek yönetimle masaya oturacağı iddia ediliyor. Milli oyuncu Burak Bekaroğlu için devre arası bir çok transfer teklifi gelmesine rağmen yönetimin istediği rakamlar çıkmayınca transfer gerçekleşmemişti.

kaynak:sporexpres.com

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu T4PCV