BOLUSPOR'A BİR DARBEDE AVUKATTAN

BOLUSPOR'A BİR DARBEDE AVUKATTAN

Bolu'nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı'nda 'bungalov ve dağ köşkü' projesi kapsamında belediye tarafından 25 bungalov ev yapıldı.

27.02.2023

Bolu'nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı'nda 'bungalov ve dağ köşkü' projesi kapsamında belediye tarafından 25 bungalov ev yapıldı.

Sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu Gölcük Platformu'nun doğanın yapısının bozulacağı gerekçesiyle açtığı davada İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi, ardından da projeyi iptal etti. Projenin iptali kararı Danıştay’a taşınırken, 2018 yılından bu yana 7 milyon TL harcanarak yapılan bungalov evler atıl kaldı.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, Gölcük Tabiat Parkı'nda bulunan 25 bungalov ev için yaptığı temaslar sonuçsuz kaldı. Yıllardır sürünceme içerisinde olan bungalov evlerden Boluspor büyük bir kazanç elde etmek isterken kırmızı beyazlıların hayalleri adeta suya düştü.

 

Ekonomik kriz ile baş etmeye çalışan Boluspor yönetim kurulu, Gölcük’te bulunan bungalov evler için mutlu haber beklerken, avukattan gelen haberle şok yaşandı.

 

Her iki siyasi partinin Gölcük’te bulunan bungalov evler için mahkemelik olmasının sıkıntısını Boluspor çekiyor.

Boluspor için yönetim kurulunun kaynak arayışları ile birlikte birde tüm gelirleri eski başkan Abdullah Abat tarafından temlikli olmasından dolayı hiçbir geliri olmayan kırmızı beyazlı ekibe bir darbede siyasi partilerden geldi.

Gölcük’te bulunan bungalov evlerden kazanacağı gelirle kulübe büyük bir katkının Boluspor kasasına girmesi beklenirken, gelen haber adeta şok etkisi yarattı.

Boluspor Başkanı Savaş Abak, yaptığı girişimlere Gölcük’teki evlerin kulübe kazandırılması için verdiği büyük emek avukatın ‘imzamızı geri çekmeyiz’ açıklamasıyla Boluspor'un kulübe kalıcı gelir elde etmek istediği bungalov evlerden de sonuç çıkmamış oldu.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BOKCX