Bolu Veteranlar Turnuvası Başladı

Bolu Veteranlar Turnuvası Başladı

Bolu’da her yıl geleneksel olarak yapılan bu yıl ise 16. kez düzenlenen Mehmet Temel, Mehmet İlyas Akman adını taşıyan veteranlar futbol turnuvasının startı verildi.

04.08.2023

Bolu’da her yıl geleneksel olarak yapılan bu yıl ise 16. kez düzenlenen Mehmet Temel, Mehmet İlyas Akman adını taşıyan veteranlar futbol turnuvasının startı verildi.

 

3 gruptan oluşan yoğun bir katılımın olduğu turnuvada ilk akşam maçları B ve C grubunda oynadı. 26 golün atıldığı karşılaşmalar centilmence başlamış oldu.

 

Kızıkspor BESK rahat kazandı

Veteranlar futbol turnuvasında günün ilk karşılaşmaları saat 19:00’da start aldı. Kızıkspor BESK ile Gençlikspor İl Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Turnuvanın tecrübeli takımı Kızıkspor BESK rakibine oranla etkili bir oyun ortaya koyup karşılaşmayı 4-1 kazanmasını bildi.

Zeki Harfiyat Hisarspor zorlanmadı

Akşamın bir diğer karşılaşmasında Afacanlar ile Zeki Harfiyat Hisarspor arasında oynandı. Yıllardır kadro yapısını bozmayıp maçlara katılan Zeki Harfiyat Hisarspor tecrübeli oyuncu kadrosu ile rakibini 2-0 geçerek turnuvaya 3 puanla başlamış oldu.

Gol düellosunda kazanan Bankacılar

C grubunun çekişmeli geçen karşılaşmasında Kırmızı Şimşekler ile Bankacılar karşı karşıya geldi. Son bölümlere kadar pozisyonların olduğu maçta Bankacılar, Kırmızı Şimşekleri 4-3 mağlup etmeyi başardı. Kırmızı Şimşekler son bölümlerde geliştirdiği ataklardan sonuç alamayınca sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf oldu.

Pres 14 mağlubiyetle başladı

Bolu FK ile Pres14 takımları B grubunda ilk karşılaşmalarında kozlarını paylaştılar. Bolu’da muhabirlik yapan gazeteciler ile Bürokratlardan oluşturdukları kadro ile Veteranlar da ikinci sezonlarını yaşayan Pres14’ün ilk rakibi Bolu FK takımıydı. Karşılaşmayı Bolu FK takımı 3-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Pres 14 takımının centilmence oyunları alkış aldı. 

SEM-MAK galibiyetle başladı

Güzel Sur İnşaat ile SEM-MAK karşı karşıya geldi. Geçen oynadığı oyunla dikkat çeken SEM-MAK rakibi karşısında yine üstün bir oyun ortaya koydu. Güzel Sur İnşaat bu oyuna karşılık verse de karşılaşmayı SEM-MAK 4-2 kazanıp 3 puanı aldı.

Karaköy Kooperatifinden 4 gollü galibiyet

Karaköy Kooperatifi ile Kocadağ Metal arasında oynanan karşılaşmada üstün olan taraf Karaköy Kooperatifi oldu. Karaköy Kooperatifi rakibine 4 gol atarak turnuvaya 3 puanla başlamış oldu.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu UPJH3