Bolu maçında da galip gelerek bu seriyi sürdürmek istiyoruz.

Bolu maçında da galip gelerek bu seriyi sürdürmek istiyoruz.

AFJET Afyonspor’un Kulüp Başkanı Salih Sel, takımın kaldığı Akrenos Termal Otel’de basının sorduğu sorulara içtenlikle yanıt verdi.

29.08.2018

BU LİGİN YABANCISIYIZ

AFJET Afyonspor’un Kulüp Başkanı Salih Sel, takımın kaldığı Akrenos Termal Otel’de basının sorduğu sorulara içtenlikle yanıt verdi.

BOLUSPOR İYİ YÖNETİLİYOR

Cuma günü oynanacak olan Boluspor maçı ilgili görüşlerini belirten Sel, “ Boluspor yıllardır bu ligde olan ve nüfus olarak küçük olmasına rağmen Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı’nın iyi yönetimiyle bu ligde yer alıyorlar. Güzel yönetiliyor, iyi bir takım, ancak biz kendi sahamızda oynayacağımız maçı kazanmak istiyoruz. Hatalar konusunda kararı verecek olan teknik heyettir. Her kafadan bir 11 çıkıyor. Gerekli tedbirleri alacaktır. Taraftarlar bizleri desteklemeye devam etsinler. Çok az bir zaman kaldı. 5 dakikada bir Passolig çıkıyor. Seyirciyle bu takım var. İnşallah bu çağrımıza kulak verip bizleri yalnız bırakmasınlar” dedi.

Başkan Sel yapmış olduğu açıklamada,

“ Bilindiği üzere geçen seneden arkadaşlarımızdan 15 tanesiyle mukavele yenilemiştik. Onlara 4 yabancı, 4 yerli, 4 tane de altyapıdan oyuncuyla başladık. Tabi bu ligin yabancısıyız. Gerçi 3 ve 2.liginde yabancısıydık. Ama bu lig biraz daha farklı oldu. Lige başlarken ilk hedefimiz ligde tutunmaktı. İstanbulspor maçında skoru 4-0’dan 4-3’e getirmemiz gerçekten çok iyiydi, belki 5 dakika daha olsaydı daha farklı olabilirdi. Burada oynadığımız Altay maçında da çok iyi bir performans gösterdik. Tüm oyuncuları bu nedenden ötürü teşekkür ediyorum. Şimdi ilk yarıda Oltan’ın pozisyonu Trt Spor hemde Beinspor’da bunun % 100 penaltı olduğunu bütün yorumcular söylediler. Onun dışında bariz bir gol gitti. Buna rağmen berabere kaldık. İlk maçta mağlubiyet, ikinci maçta beraberlik, üçüncü maçta galibiyet bizi çok memnun etti. Hem oyuncuların kendilerine olan güveni gelmiş oldu. İnşallah Bolu maçında da galip gelerek bu seriyi sürdürmek istiyoruz. İlk hedefimiz ligde tutunmak, çünkü bu takımların çoğu Süper lig görmüş takımlar, oyuncuların büyük bölümü Süper lig oyuncuları, ama biz baştan beri söylüyoruz. Bizim Bal liginden bu yana oyuncularımız var. 2 oyuncumuz Bal’dan beri oynarken, diğer oyuncular 3.2.ligden beri aynı takımda oynuyorlar. Bu bizim oturmuş bir takım olduğumuzu gösteriyor. Ben daha da iyi olacağımız düşünüyorum. Oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Ayaklarına ve yüreklerine sağlık. Bu arada Adana’da 2 gol atan Oltan’ın da dün bir erkek evladı dünyaya geldi. Ona da sağlıklı uzun ömürler diliyorum. İnşallah bu yükselişimiz devam eder. Birde maalesef Passolig çıkarmadan maçlara girilemeyeceğini bazı seyircilerimiz bilmiyorlar. Altay maçından önce beni 4-5 seyircimiz aradı. İşte biz maçlara giremiyoruz dediler. Passolig çıkarılacak dedim, şuan gittik çıkarmıyorlar dediler. Sağ olsunlar saat 17.00’ye kadar çalışıyorlar. Ben seyircilerimizden önce Passoliglerini çıkartıp mağdur olmamaları için bir an önce çıkartmaları ve kombinelerini yükleyip bizlere destek vermelerini istiyoruz” dedi.

% 80’İNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Konuşmalarına devam eden Başkan Sel, Biz 10 yıllık bir hedef koymuştuk, bu 10 yıllık hedefin 5 yıllık süreçte % 80’ini tamamladık. Geriye kalan 1 basamağımız var. Onu da inşallah en kısa sürede ulaşmak istiyoruz. Şuan ligde 6.sıradayız ama 4 puanlı takımların en üstünde yer alıyoruz. Mesela 4 puanlı İstanbulspor da 10.sırada yer alıyor. Averaj olarak iyi konumdayız. Dediğim gibi deplasmanda alınan galibiyet takımın kendine olan güvenini arttırdı. İnşallah Boluspor maçını da alarak bunu daha da arttırmak istiyoruz. Ben oyuncuların bunu başaracak güçte olduklarını biliyorum. Biz bir aileyiz. Ailemizde problem çıkartan oyuncuları barındırmayacağız. Şuan ki oyuncular arasında hiçbir problem yok” dedi.

ŞİRKETLEŞME ÇALIŞMAMIZ OLDU

Gazetecilerin sorduğu en büyük sıkıntılardan biri ekonomik, AFJET Afyonspor’un geleceğe yatırım olarak bir projesi olacak mı? sorusuna da cevap veren Sel, “ Bizim geçen sene bir şirketleşme çalışmamız oldu. İnşallah onunla ilgili çalışmalarımız da var. Sabit gelir ve sponsorlar ile görüşmeler devam ediyor. Ben Afyon’un asansör takım olmayacağına yürekten inanıyorum. Altyapıya çok güveniyoruz. Transfer tahtasını Eskişehir, Karabük gibi takımlar açamadı. Afyon para transfer konusunda 16.sırada olduğunu görüyoruz. Oleksandr maalesef Kardemir Karabükspor da bir sıkıntı yaşayarak buraya geldi. Dengeleri bozmamaya gayret ediyoruz. Son birkaç yıldır Avrupa ve Dünya Şampiyonasına katılamadık. Mutlaka bizim kendi çocuklarımıza önem vermemiz gerekiyor. Bilhassa Süper Ligde yabancı yasağının getirilmesi lazım, örneğin 5’i geçmemesi gerekir” dedi.

15-20 EYLÜL’DE GEÇEBİLİRİZ

Sporcu otelinin bittiğini söyleyen Sel, “ Oranın ihalesi yapıldı. Görüşmelerimizde 15-20 Eylül arasında bize geçeceğimiz söylendi. Tesisleşme ilgili altyapıyla ilgili bir takım çalışmalarımız var. Bununla ilgili Futbol Federasyonu da gerekli desteği bizlere sağlıyor. Boşaltılan Kulüp yeri olarak Belediye Başkanımız Hastaneye gelen refakatçılara vermeyi düşünüyor. Normalde biz transferi kapatmıştık. Orta sahaya bir transfer düşünüyoruz. 1-2 güne kadar bilgilendirme yapacağız” dedi.

 

BÜTÜN OTELLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Son olarak sözlerini toparlayan Başkan Sel, “ Bize bu güne kadar destek veren İl Yöneticileri ve başta Sayın Valimiz olmak üzere, Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizi bu güne kadar misafir eden bütün otellerimize teşekkür ediyorum. Hiç olumsuz dönüş almadığımız otellerimiz oldu. Şuan kaldığımız Akrenos Otel sahiplerine ve yöneticilerine de sonsuz teşekkür ediyorum. U-21 ile ilgili olarak ta Adanaspor maçını izledim. Gayet iyi bir performans gösterdiler. İnşallah başarılı olacaklarına inanıyorum. Adana maçını 2-0 öne geçmemize rağmen kavurucu sıcakta alınan 1 puanda iyidir. Seyircilerimiz takımlarına sahip çıksınlar” ifadelerine yer verdi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu NG2YL