BOLU BELEDİYESPOR HENTBOLDA 1.LİGE AYAK BASTI

BOLU BELEDİYESPOR HENTBOLDA 1.LİGE AYAK BASTI

Bolu Belediyespor Bayan Hentbol Takımımız, Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından alt yapılardaki Türkiye derecelerinden dolayı 1. Lige davet edildi

01.08.2018

Yaş ortalamasının 17 olduğu ve takımın tamamına yakınının Bolulu sporculardan oluşan Hentbol Takımımız, 2018-2019 sezonunda İlimizi 1.Ligde temsil edecek.

Erkekler 1.Liginde Bolu’yu Hentbol’da en iyi şekilde temsil eden Sebenspor’dan sonra Bolu Belediyespor Bayan Hentbol Takımımızda, Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından alt yapılardaki Türkiye derecelerinden ve başarılarından dolayı 2018-2019 sezonu öncesi 1.Lige davet edildi. 2.Ligde yaş ortalaması ile ve yakaladığı başarılarla federasyon tarafından el üstünde tutulan Bayan Hentbol Takımımız, 2018-2019 sezonunda aynı yaş ortalaması ve tamamı Bolulu sporcularla Türkiye Hentbol 1.Liginde mücadele edecek.

Oyuncularımızı küçük yaşta alıp büyük emek ve özveri ile yetiştiren bu seviyelere gelmesi için uğraşan antrenörler Sercan Marangoz ve Erhan Özdemir’in bu başarıda emekleri bulunuyor. ,

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan başarılı antrenörler, “Bu takımın oluşmasında maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, her zaman yanımızda olan Bolu Belediyespor Yönetim kuruluna teşekkür ederiz” dediler.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu TATIH