Bolu Belediyespor 1-3 Vakıfbank

Bolu Belediyespor 1-3 Vakıfbank

"Voleybol Kenti Bolu" parolası ile Bolu'ya Sultanlar Ligini getiren Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımız sahasında Dünya Kulüpler Şampiyonu Vakıfbank'ı 18. hafta maçında ağırladı. Karaçayır Spor Salonunun tamamen dolduğu karşılaşma tam bir şölen havasında geçti.

09.02.2022

Sultanlar Liginde Bolunun Sultanları Vakıfbank'ı evinde ağırladı. İlk iki seti konuk ekip 25-7, ve 25-20 kazanırken Bolu Belediyespor müthiş oynadığı 3. seti 27-25 kazanmasını bildi. 4. sette tecrübesini ve kalitesini ortaya koyan Vakıfbank 25-17 kazanarak maçı da 3-1 kazanmasını bildi. 

3 BİN TARAFTAR OYUNDAN VE MÜCADELEDEN MEMNUN

Güçlü rakibi karşısında ilk set dışında ki tüm setlerde başabaş bir oyun ortaya koyan ekibimiz Vakıfbank'a kolay kolay teslim olmazken mücadele boyunca Karaçayır Spor Salonunu dolduran 3 bin taraftarının desteğini ve alkışını almayı başardı. Mücadele sonunda her iki takımıda tebrik eden sporseverler tribünlere çağırdığı Bolu Beleidyespor'u ve Vakıfbank Spor Kulübü sporcularını ortaya lpydukları güzel oyun için ayakta alkışladılar. 

SÜPER ORGANİZASYON TAM NOT ALDI

Maç öncesi ve sonrası ile Bolu'da adeta bir spor şöleninin yaşandığı Bolu Belediyespor Vakıfbank maçının tüm organizasyonu büyük beğeni almayı başardı. Tamamen dolan salonda spor severler Bolu Belediyespor'u organizasyonuna tam not verdiler.   

 

Salon: Bolu Karaçayır

Hakemler: Ahmet Oğuzhan Ünal, Öznur Tosun

Bolu Belediyespor: Çağla Salih, Yelyzaveta, Kharchenko, Calderon, Naz İdil Kambur, Ceren Baysal (Havlickova, Özlem Güven, Dilara Yergün, Burcu Şentürk, Elif Uzun)

VakıfBank: Kübra Çalışkan, Buket Gülübay, Braga, Ogbogu, Haak, Derya Cebecioğlu (Cansu Özbay, Tuğba Şenoğlu, Meryem Boz, Bartsch, Aylin Acar)

Setler: 7-25, 20-25, 27-25, 17-25

Süre: 98 dakika (18, 27, 31, 22)

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu SQ01C