BİZDEN GİDEN COŞUYOR

BİZDEN GİDEN COŞUYOR

Boluspor savunmasının rakip takımda dikkat etmesi gereken önemli oyuncular bulunuyor. Bunlardan biride TFF 1.Lig'de Afjet Afyonspor'un futbolcusu Oltan Karakullukçu ,attığı gollerle takımını sırtlamaya devam ediyor.

29.08.2018

Afjet Afyonspor'un şampiyon olup TFF 1.lige çıkmasında büyük pay sahibi olan ve  Afjet Afyonspor'un ligin 3.haftası Adanaspor'u deplasmanda 2-0 yendiği maçta 2 gol atarak galibiyetin baş mimarı olan genç golcü 3 hafta sonunda takımının attığı 6 golün 3'ünde imzası bulunuyor.

 Takımı adına attığı 3 gol ile Afjet Afyonspor’un gol yükünü çeken golcü futbolcu Oltan Karakulukçu’nin yanı sıra yine Ersel Köse ve Yasin Yener'de bu maçta takımımıza tehlike oluşturabilecek oyuncu olarak dikkat çekiyor. 

OLTAN KARAKULUKÇU Kırmızı beyazlı ekipte 2010-2012 sezonunda hem A2, hem de a takım forması giyen Oltan yetersiz olması nedeniyle bir kaç kez kiralık gönderilmiş daha sonra bonservisi ile 2015 Mayıs ayında Boluspor'dan ayrılmıştı. 

Oltan Boluspor’dan ayrıldıktan sonra, Denizli Belediyespor,DerinceBelediyespor,BBErzurumspor,BayburtGençlikspor gibi takımlar da forma giydi. En son iki sezondur AfjetAfyonspor'un formasını giyen Oltan, takımının 2'nci ligden Spor Toto 1. lige çıkmasına büyük rol oynadı. 

 

38 MAÇTA 23 GOL

26 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon TFF 2. ligde takımı ile adeta harikalar yarattı. 37 lig 1 kupa maçında toplam 23 gol atan Oltan Karakullukçu transferin de adeta gözdesi haline geldi.

Emre

Emre
2018-08-29 13:30:29

Bizden gitti diye haber yapıyorsunuz da Boluspor oltana şans vermediki. 1 maç oynadı ligin son maçıydı. Furkana verilen şans verilmedi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu WL1MZ