Biz planlarımızı çok iyi yaptık

 Biz planlarımızı çok iyi yaptık

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak , Şanlıurfaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

30.01.2024

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak 2 takım oyuncularını da mücadelelerinden dolayı tebrik etti. Koşukavak deplasmanda 1-0 kazandığımız Şanlıurfaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Play-off için mücadele ettiklerini aktaran Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, "Geçen haftaki Şanlıurfaspor'un 4-0'lık galibiyeti ve kadrosuna çok deneyimli ve kaliteli oyuncuları katması bu maçın zorluk derecesini arttırıyordu. Biz planlarımızı çok iyi yaptık. Oyunun her anını iyi oynadık. Oyuncularım çok samimi ve içten oynadı, kazandığımız için mutluyum. Hepsini de tebrik ediyorum. Teorilerimizi, senaryolarımızı sahaya getiriyorlar. Hepsinin ayağına, yüreğine sağlık. Şanlıurfaspor'a da kalan maçlarda başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2024-01-30 15:26:06

Hocam üç (3) puan çok iyi oldu, direkler bizi korudu, takım iyi mücadele etti, orta sahaya ve forvetin yedeği yok, iki transfer daha gerekir. İlk yedi olabilir, olmasa da kısıtlı bütçemizle ve eski başkanların borçlarını ödeyen başkanımızı ve yönetimi başarılı görüyoruz. Transferler bu günü kurtarmak için değil, uzun yıllar takıma yararlı olacak futbolcuların alınmasını istiyoruz ve önceki yıllarda olduğu gibi alttan futbolcu yetiştirilmesi gerekir diye düşünüyoruz

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ZVIHA