Biz gönül birliği yaptık

Biz gönül birliği yaptık

Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Boluspor'a 2-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Levent Açıkgöz, "Biz gönül birliği yaptık, bu gönül birliğine herkesi bekliyoruz.

04.11.2018

Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Boluspor'a 2-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Levent Açıkgöz, "Biz gönül birliği yaptık, bu gönül birliğine herkesi bekliyoruz." dedi.

Açıkgöz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bu hafta da mağlup olduklarını söyledi.

Oyuncularının karşılaşmada çok iyi mücadele ettiğini belirten Açıkgöz, "Geri çekilmemizden dolayı basit bir gol yedik. Bugün maçın sonuna kadar mücadele ettiler. Yüreklerine sağlık. Bu şekilde mücadele ettikleri sürece zaten bir şeylerin önüne daha rahat geçebileceğimize inanıyoruz. İnşallah bu mücadele bize olumlu yansır." diye konuştu.

Takımın 15 oyuncusunun bulunduğunu, bu futbolcuların arasında sakat ve cezalıların olduğunu aktaran Açıkgöz, şunları kaydetti:

"Çocuklar yüreklerini ortaya koyuyor. Bu çocuklara laf söylüyorlar, tribünden sesleri geliyor. Onların yaptığı her hata benim hatamdır. Onların hiçbirine ne laf söylerim ne de laf söyletirim. Bu anlamda da maça gelen az bir seyircimiz var, biz onları gönül dostu olarak kabul ediyoruz. Onlar da bu çocukları kendi evladı olarak kabul etsinler, verdikleri mücadeleye destek olsunlar. Biz gönül birliği yaptık, bu gönül birliğine herkesi bekliyoruz."

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu QO3XZ