"Bitiricilikle ilgili sıkıntılar devam ediyor."

TFF 1. Lig’in 12’inci haftasında Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan Boluspor Bandırmaspor karşılaşması 00’lık beraberlikle sonuçlandı. Maç sonunda iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

06.11.2021
Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, zor bir rakiple oynadıklarını ifade ederek, "Hem kadro kalitesi hem de kadro derinliği iyi bir rakip. Ligde de oldukça formda. İlk yarıda biraz fazla rakibe topu bıraktık. Bu da bizim daha çok enerjimizi savunma anlamında harcamamıza sebep oldu. Bunun da sebebi çok basit top kayıpları. Çabuk hücum etme isteği topa sahip olmadan çok çabuk top kayıpları bizim aleyhimize oldu. 

İlk yarıda rakibe bir tane çok net gol pozisyonu verdik. Bizim de net pozisyonumuz var ama ikinci yarıda çok daha iyi oynadığımızı söyleyebilirim. En azından topa sahip olduk, gol pozisyonlarımızı artırdık. Pozisyon vermedik. Çok tehlikeli bir rakiple oynadık çünkü sonlandıramadığımız ataklarda Bandırmaspor takımı çok iyi geçiş hücumu oynuyor. Hızlı oyuncularla rakibi tehdit ediyor. Topu kaybedersek ne olur bölümünü çok iyi oynadık. 

Girdiğimiz gol pozisyonları da var. Özellikle son 15 dakika oyunun tamamen üstünlüğünü elimize aldık. 34 tane gol pozisyonumuz var. Bitiricilikle ilgili sıkıntılar devam ediyor. Oyuncularımı da çok fazla eleştiremiyorum. Bazı oyuncularım oynayabileceği limit seviyesinde oynuyor. Bazı oyuncuların alternatifi anlamında sıkıntıları var. Ama bu süreci bu kadronun içerisinde tamamlayacağız. Genele baktığımızda ikinci yarıdaki oyundan daha çok memnunum. Maç gol atanın kazanacağı şeklindeydi ama 1 puanın iki takım için adil olduğunu düşünüyorum" dedi.

bolulu

bolulu
2021-11-08 13:24:02

reha erginer yine konuşuyo.kardeş maç nerde sen onu söle bi önce .adamlar resmen futbol olarak ezdi bolusporu sen hangi maçı izledin.kendi evinde oynuyosun orta sahayı geçemedin maçı sunan spiker bile bandırmaspor deplasmanda değil evinde oynuyo gibi diye kaç kez söledi.başkan bu adama nasıl tutuyo takımın başında anlamak mümkün değil.adamda demece bak bitiricilikte sorun yaşıyormuş ulan kaç yıldır takımın başındasın kaç hafta oldu sen bu takımın başına kabus gibi çökeli.taraftar bile rezil top oynattığın için gelmiyo.amatör maçlarda bile daha çok seyirci var.kaç haftadır galip gelemiyoruz.selmani olmasa boluspor ligin dibine demir atmıştı.orta sahayı geçememiş bandırma maçında konuşuyo hala.bu adam BAŞARISIZ hala takımın başında şaka gibi.kobongo forvette eziliyo çek sola .adam solda silindir gibi.koy sanrafora bertuyu kafa topu var fizikli . sol bekimiz abdurrrahime helall olsun adam zehir gibi bi tane adam yakın oynayıp adamdan top almıyo adam tüm yarı alanı katedip ceza sahası önüne geliyo bi adam yakın oynayıp top istemiyo bregu ne iş yapar bu takımda 10 numara vermişler bide onun yapacağı işi abdurahim yapıyo.takımda bi taktik bi planlama bi B planı yok .maç içersinde sağ açık ve sol açıkların yerlerinin değiştiğini gördünüzmü yok.reha maç izliyo o sırada.geçen hafta bu ligin en sorunlu takımını elimizden kaçırdık reha erginer yüzünden bu ligde balkes ve manisayı yenmeyeni dövüyolar. sn reha erginer bi bak bakalım balkes ve manisa maçlarının sonuçları ne olmuş.HALA KONUŞUYOSUN

haydaruslu

haydaruslu
2021-11-07 16:51:39

12hatta milli ara ile 16haftadır bu sorunu aşamadıysan çekip gideceksin.16 hafta 4 ay yapar.adamlara mum dikti mi oynatıyorsun gelen topa rastgele vurunmu diyorsun.kaleyi gören vursunmu diyorsun.eray takıntın ne?erayı oynatıp ardayı harcıyorsun.berk yada bertuyu harcıyorsun.bilmiyorsun puan baremin düşük boluda olduğun sürede başarısızsın mazeret üretme amatör takım en iyi 3.lig hocası olursun git artık

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu IIFXS