Biten hiçbir şey yok

Biten hiçbir şey yok

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Orhan Kaynak, "Sonuç kötü olsa da ileriye umutla bakmak istiyoruz.

12.03.2019

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Orhan Kaynak, "Sonuç kötü olsa da ileriye umutla bakmak istiyoruz. Önümüzde 9 maçımız daha var. Biten hiçbir şey yok." dedi.

 

Boluspor'un Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde AA muhabirine açıklamada bulunan Orhan Kaynak, son haftalarda kaybedilen karşılaşmalar nedeniyle ilk 2 ve play-off şanslarının azaldığını ancak kazandıkları zaman yine yarışın içinde olacaklarını söyledi.

 

Bazı oyuncuların yaşadığı sakatlıklara rağmen takım bütünlüğünü korumaya çalıştıklarını aktaran Kaynak, "Her şeye rağmen iyi antrenman yapmaya çalışıyoruz. Bu hafta Giresunspor maçına baktığınız zaman, müsabakanın büyük bölümünü 10 kişi oynadık. Buna rağmen iyi mücadele edip ayakta kalan takım olduk." şeklinde konuştu.

 

Müsabakalardaki hatalarını görme fırsatı yakaladıklarını da anlatan Kaynak, "İyi olacağımızı ve iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Sonuç kötü olsa da ileriye umutla bakmak istiyoruz. Önümüzde 9 maçımız daha var. Biten hiçbir şey yok. Umut taşımak zorundayız. Oyunculara da umut aşılamak zorundayız. Bu manada ayakta kalmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Köroğlu

Köroğlu
2019-03-13 10:38:50

Hoca efendi hale bolu halkını kandırmaya devam ediyor aynı başkan efendi gibi bu takımla bu yola devam edilmez u19 çıkarsınlar daha iyi olacak unutacak yüzleri yokki orhan hoca daha biten bir şey olmadığını dile getiriyor senin çalıştırdığın takımdan ancak amatörde oynatirsin

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BMECN