Bir dakika bile düşünmeden gideriz

Bir dakika bile düşünmeden gideriz

TFF 1. Lig'in 5. haftasında Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanan Boluspor-Tuzlaspor karşılaşması konuk takımın 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı. Maç sonunda iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

18.10.2020

Boluspor Yardımcı Antrenörü Kazım Akgün, karşılaşmanın hakemini eleştirdiği açıklamasında teknik direktör Ahmet Taşyürek'in maç sonunda kırmızı kart gördüğü için basın toplantısına gelemediğini belirterek, "Bu liglerin gördüğü en efendi, en mülayim teknik direktörümüz buraya gelemedi. Gelememesinin sebebi de kırmızı karttan atıldı. Bu kadar sessiz sakin bir adam bugün çileden çıktı. Bunun da sebebi belli. Maalesef öne geçtikten sonra yaptığımız hamlelerin hepsi tuttu. Fakat içeride tutmayan bir şey vardı, hakem arkadaşımızın verdiği kararlar. İlk yediğimiz golde Alican'a yapılan faul. Biz hepimiz görüyoruz. Rakip takım oyuncuları söylüyor ama hakem oyunu durdurmuyor ve o pozisyon dönüp dolaşıyor biz gol yiyoruz. Tugay Kaçar'ın burnu kırıldı. O pozisyona kart gösterilmedi. Bizim zaten psikolojik olarak bulunduğumuz durum belli. Kaybettiğimiz maçlarda yediğimiz gollerin dakikaları belli. Bizi o dakikalarda eksik bırakacak, verdiği kararlarla bizim gardımızı düşürecek hakem hataları bizim çok daha çabuk gardımızın düşmesine sebep oluyor" dedi.

"Balıkesir maçıyla çıkış yakalayacağız"

Transfer edilen oyunculara güvendiklerini belirten Akgün, "Biz buraya getirdiğimiz oyuncuların hepsine çok inanarak getirdik. Onların da çok iyi takım olacağını ve bu saatten sonra önümüzdeki Balıkesir maçıyla çıkış yakalayacağına inanıyoruz. Bugün takımımız gayet iyi oynadı. 2 haftalık milli maç arasında yaptığımız analizler doğrultusunda Tuzla ile ilgili onlara söylediğimiz her şeyi yapmaya çalıştılar. 1-0'ken yakaladığımız bazı pozisyonlarımız var. Bunları gole çevirsek maç 2-3'e gidebilirdi" ifadelerini kullandı.

"Bolu halkından özür diliyoruz"

Boluspor taraftarlarından ve Bolu halkından teknik heyet olarak özür dileyen Akgün, "Ben bu kulüpte daha önce de çalıştım. Bolu için en önemli marka Boluspor. Bunu biliyorum. Bolu halkı Boluspor'un aldığı galibiyetle çok seviniyor. Mağlubiyete çok üzülüyor. Bunları çok içten yaşıyorlar. Teknik heyet olarak onlardan çok özür diliyoruz. Fakat sahada oynanan oyunda bir şeylere gayret edildiğini onlar da görüyor. Bolu halkı 2-3 cümleyle kandırılacak halk değil. Taraftar değil. Onlar da saha içerisinde yapılanın farkındalar. Çünkü takım her gün üstüne koyarak gidiyor. Yeni bir takımız. Geçen seneden 2-3 oyuncuyla devam edip üstüne yeni transferler yaptık ama inanıyoruz ki Balıkesirspor maçıyla birlikte bu takım üst sıralara doğru çıkış yakalayacak" şeklinde konuştu.

Akgün, Teknik heyet olarak istifa düşüncelerinin olup olmadığı yönündeki soruya, "Benim çalıştığım teknik direktör Ahmet Taşyürek eğer bu kulübün önü açılacaksa, bizim istifamızla bu kulüp ön tarafa gidecekse hiç düşünmeden hemen istifa eder. Yönetimle bir görüşme yapar. Bizim çalıştığımız yönetim kurulu futboldan çok iyi anlıyor. Aynı dili konuşabiliyoruz. Onlar da bizim gördüklerimizi net olarak görüyorlar. Takımın her gün geliştiğinin farkındalar. Onlarla sürekli görüşme halindeyiz. Antrenmanları takip ediyorlar. Yapılan çalışmaları görüyorlar. Bizim tek üzüntümüz hem onların bize olan inançlarını ve bu takımı televizyondan izleyenleri üzdüğümüz için çok üzgünüz. Çünkü bize inanan bir yönetim kurulu ve taraftar olduğunu biliyorum. Sadece onların boynunu büktüğümüz için çok üzgünüz. Yoksa bizim burada olmamız ya da olmamamız gibi bir şey yok. Eğer Boluspor'un önü biz gittikten sonra açılacaksa bir dakika bile düşünmeden gideriz" şeklinde cevap verdi.

Köroğlu

Köroğlu
2020-10-18 21:52:47

Kazım bey sen niye hakemi suçluyorsun suçu ilk önce suçu kendinizde arayın takım da ne oyun var ne de takımı yönlendiremiyorsunuz bu durumdan hiç kimse mennun değil kısa yoldan dönün bu iş size göre değildir istifanızı hemen verin

Abdullah Gokhan TEKKOL

Abdullah Gokhan TEKKOL
2020-10-18 21:48:04

Başta hoca ve sizler Hiç düşünmeden bir an önce istifa edin gidin lutfen bu akşam istifa etmenizi bekliyoruz sayın yönetim bunları bu akşam gonderin

Abdullah Gokhan TEKKOL

Abdullah Gokhan TEKKOL
2020-10-18 21:45:56

Vallahi billahi boluspordan ve futboldan iyice soyuttunuz bize bunu yapmaya ne hakkınız var böyle hocalarla çalışmaktan sikilmadinizmi utanmadinizmi taraftarin yuzune yarın nasil bakacaksiniz hiç mi taraftardan utanmayacaksınız EYYY yönetim gecen hafta hocayi gonderemediniz ve destek ve yaninda oldunuz hocaya gerek olmadigini soylemistiniz UMARIM bu hafta hata yaptığınızın farkındasınızdır simdi cok geç olmadan herşey bitmeden küme düşmemiz kesinlesmeden bu hocayı bu aksam kesin olarak gönderin irfan buz aykut kocamani yada m.resit akçayi sait hocayı veya 1.ligi çok iyi bilen deneyim li oyunu okuyabilecek hocalardan birini takımın başına getirin böyle belki taraftara kendinizi af ettirebilirsiniz sayın yönetim ve saz arkadaslari

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu EKZFN