Bir Attık Üç Aldık

Bir Attık Üç Aldık

Boluspor Altay deplasmanından bulduğu tek golle, üç puan alarak dönüyor.

11.12.2023

Boluspor Altay deplasmanından bulduğu tek golle, üç puan alarak dönüyor.

 

Altay 0-1 Boluspor

 

Boluspor, Trendyol 1.ligin 15.haftasının kapanış maçında deplasmanda Altay ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı mücadelede Altay’ı 1-0 mağlup etti.

 

Kırmızı beyazlıların tek golünü 56.dakikada Kayamba kaydetti. Boluspor aldığı galibiyetle puanını 19’a çıkardı.

 

Boluspor; Çağlar, Posmac, Oğuz Kağan, Kubilay, Adel, Naby, Hakan, Kayamba, Batuhan, Kerem, Diarrasouba

 

Altay; Ozan Evrim, Sefa, Eren, Zeki, Tolga, Salih, Paixao, Ali, Efe, Onur, Özgür

 

Karşılaşmaya Altay başladı. Mücadelenin ilk 15 dakikası 0-0 eşitlikle geçildi. Boluspor maçın 23.dakikasında maçtaki ilk gol pozisyonunu üretti. Oğuz Kağan’ın ortasında ceza sahası içinde kafayı vuran Posmc’ın şutu üstten auta çıktı. Kırmızı beyazlılar bu dakikada mutlak bir gol pozisyonundan faydalanamadı.

Boluspor’da maçın 39.dakkasında Kubilay sarı kart gördü. İlk yarının sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısına Boluspor başladı. Boluspor maçın 56.dakikasında Altay karşısında öne geçti. Batuhan’ın sol kanattan ortasına ceza sahası içinde topla buluşur buluşmaz sert bir vuruş çıkaran Kayamba, topu ağlara gönderdi. Boluspor bu golle Altay karşısında 1-0 geçti.

 

Boluspor maçın 71.dakikasında iki oyuncu değişikliği birden yaptı, Safa ve Landel oyuna girdi, Kayamba ve Diarrassouba oyundan çıktı. Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor deplasmanda Altay’ı 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Tataftar

Tataftar
2023-12-13 10:45:07

Kerem altay maçında stoperlik görevini iyi yapıp ilerki günler için ben burdayım olduğunu ispatladı takım çok basit hatalar yapıp altay takımına uzunca görüntü futbol güzel olmadı ileri haftalarda hatalar düzelir eksik bölgelere transfer olursa boluspor daha iyi olacaktır

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu F2MG9