BGYD MEDYA EVİ AÇILDI

BGYD MEDYA EVİ AÇILDI

İlimizde, Hisartepesi’nde bulunan Neyzen Tevfik Kültür Merkezi’nde Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Medya Evi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde açıldı.

10.01.2024

İlimizde geçtiğimiz sene Nisan ayında kurulan Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği’nin açılışına Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Müdürleri, siyasi parti il başkanları, sivil toplum kuruluşları, ilimizde görev yapan gazeteciler ve vatandaşlar katılım sağladı

 

“BURASI GAZETECİLERİN SİZLERİN”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde, Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Medya Evi’nin açılışı ile birlikte ilimizde görev yapan gazetecilerin tek bir çatı altında toplanabilmesi için önemli bir adım atıldı. Törende medya evinin açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği açılışında günün anlam ve önemi medya evinin ve derneğin kurulma sürecini aktaran Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Başkanı Emin Gürbüz konuşmasında; Burası artık Bolu’nun, yeri geldi çay içecek yerimiz bile bulamıyorduk. Artık bir yerimiz var, burası gazetecilerin sizlerin. Açılışımızda emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı. 

GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”

Bolu Vali Yardımcısı Öztoprak konuşmasında; “Malum gazetecilik toplumun haber alma hürriyetine hizmet eden bir meslek. Bu mesleği fedakârca yürüten, icra eden, kar kış, gece gündüz demeden mesleği icra eden siz değerli gazetecilerin öncelikle Gazeteciler Gününü kutluyorum, tebrik ediyorum. Bu vesileyle medya evinin açılışının da hayırlı olmasını diliyorum. Umarım gazetecilerin bir araya gelmesine, birlik beraberlik içerisinde bilgi paylaşmasına vesile olur” ifadelerini kullandı.

“PARAMIZ YOKTU AMA HER DAİM SİZLER YANIMIZDA OLDUNUZ”

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül konuşmasında 10 Ocak Gazeteciler gününü kutlayarak; Sizlerle beraber Bolu’nun sokaklarında olduk. Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptığımız dönemde ve sivil toplum kuruluşu başkanlığı yaptığımız dönemde, paramız yoktu ama her daim sizler yanımızda oldunuz. Bizde bundan sonraki süreçte sizlerin yanında oluruz. Bolu’nun bir evladı olarak sizler de dar imkanlar çerçevesinde Bolu’ya hizmet etmeye çalıştınız. Emeklerinize sağlık.” Cümlelerini kullandı. 

“NE OLURSA OLSUN DOĞRU BİLDİĞİNİZ DOĞRU HABERLERİ YAZIN”

Açılışta söz alarak konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da; Emin kardeşimiz aynı zamanda ilk seçilmiş başkan oldu. Kısa bir süre ilimizde çalışan gazetecilerin bir ihtiyaçları olduğunu söyledi. Yer konusunda bizlerden yardım istedi. Burayı kendilerine ben önerdim. Şimdi de ne kadar isabetli bir karar verdiğimizi görüyorum. Açılışta 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününe denk geldi bundan da gurur duyuyorum. Burada neredeyse birçok gazeteci arkadaşımız ile birlikte büyüdük. Şartlar ne olursa olsun doğru bildiğiniz doğru haberleri yazın. Yeni yeriniz hayırlı olsun.” Dedi.

Konuşmaların ardından medya evi önünde toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu RBGD1