Berk Yıldız, Beypiliç Boluspor'da

Berk Yıldız, Beypiliç Boluspor'da

Boluspor, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor forması giyen Berk Yıldız ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

08.09.2021

Boluspor Transfer sezonunun bitmesine saatler kala Galatasaray alt yapısından yetişen Berk Yıldız ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Boluspor Kulübü transferi şu şekilde duyurdu

Kulübümüz, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor forması giyen Berk Yıldız ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Berk Yıldız'ı tanıyalım:

1996, İzmir doğumlu olan Berk Yıldız, Karşıyaka altyapısında futbola başladı. Daha sonra Galatasaray'a transfer olarak profesyonelliğe geçiş yapan Yıldız, beş sezon boyunca Galatasaray'ın alt yaş gruplarında forma giydi. 2014-2015 sezonunda Elazığspor'a kiralanan Yıldız, TFF 1. Lig'de ilk kez mücadele etti. İlk sezonunda 18 karşılaşmada görev yapan genç futbolcu, sezon sonuna bonservisiyle birlikte Elazığspor'a imza attı. Elazığspor formasını 3 sezon giyen Yıldız, 70 karşılaşmaya çıktı. Yıldız, Elazığspor kariyerinin ardından Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ve Adana Demirspor formalarını giydi.

Berk Yıldız kariyerinde 6 kez Süper Lig, 132 kez TFF 1. Lig, 17 kez Türkiye Kupası ve 16 kez Milli Takımlarda forma giydi.

 

EKO

EKO
2021-09-09 13:43:36

sn reha ergnrin takımda zerre ağırlığı yok takımı tanımıyo zaten o kapasiteside yok 2 yıldır takımın başında bi 11 yok takımın iskeleti duruyo sen naptın kardeş yaz boyunca aldırdığı transferlere bak zahit kim talha kim a cnlı 3 senede 3 maç oynamış eray öle nerde kenarda köşede kalmış takım bulamıcak hurda varsa aldırdı yabancı tarnsferlere bak odoh kazmanın ötesi hem ağır hem düz 2 mtreden 3 defa auta attı topu bi sol bek hakkını yemeyelim canla başla oynuyo.geçen sene emin bayram kazması her pzsynda hem hata yaptı hel gol yedirdi düz ağır top sürme yeteneği 0 gittiler onuda aldılar.şimdi bu transfer bu sene doğru dürüst maçı yok düşüşte olan bi oyuncu stil olarak m gümüşkayanın versiyonu .gantepte giresunda bi sürü üst sınıf oyuncular boşa çıktı bi tanesi alındımı negerek var orda zahit talha emin bayram a canlı gibi kazmanötlar dururken doldurdular takıma şu son gün doğru dürüst bi adam alınabilirdi onuda gittiler m gümüşkayaya benziyo diye düşüşteki adamı aldılar inşllh düşmeyiz bu sene bu reha erginerde ısrar edilmeside mantıksız 2 senedir başkanda görüyo bir adım ileri gittimi takım oyunu değiştimi şöle basabas bi maçı varmı yok tesadüfi goller şöle organize golü varmı yok golü yedimi çevirdiği maç varmı yok yine sölüyorum reha bu takımda ilk 5 haftayı göremez yönetime rağmen

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu XMW1L