“BEKLEDİĞİMDEN FARKLI BİR BOLUSPOR’LA KARŞILAŞTIM”

“BEKLEDİĞİMDEN FARKLI BİR BOLUSPOR’LA KARŞILAŞTIM”

Boluspor eski teknik direktörü Osman Özköylü bir YouTube kanalına verdiği ropörtajda TFF 1.Lig’deki playoff mücadeleleri hakkındaki görüşlerini bildirdi. Özköylü röportajın bir kısmında Boluspor’da geçirdiği dönem hakkında da açıklamalarda bulundu.

23.07.2020

“BEKLEDİĞİMDEN FARKLI BİR BOLUSPOR’LA KARŞILAŞTIM”

Boluspor’daki kadro planlamasının yanlış olmasının sıkıntı doğurduğuna dikkat çeken Osman Özköylü; “Ben Boluspor’a 5. haftada gittim. Sezon başı takımın kuruluşunda yoktuk, takımın hazırlanışında yoktuk. Benim beklediğimle, umduğumla çok farklı bir Boluspor’la karşılaştım o dönemde. Tabii birçok eksik vardı, birçok sıkıntı vardı. Bunları düzeltmek için zaman yoktu çünkü lig devam ediyordu. Kısıtlı bir oyuncu kadrosu var. Sezon başı yapılan transferler, takıma katılan oyuncular ve bu oyuncuların çok geç takıma katılmış olması; yani bunlar hem benim için hem benden önceki teknik ekip için bir handikaptı. Yani sezon başı yapılan planlamanın belki doğru olmayışı, hedeflerin yüksek seviyede kurulmamış  olması bir anlamda bizim de sıkıntılar yaşamamıza sebep oldu” dedi.

“KAZANMA NOKTASINDA TALİHSİZLİKLER YAŞADIK”

İyi oyunu sonuca yansıtamadıklarını söyleyen Özköylü; “Birçok şeyi değiştirmeye çalıştık. Çok iyi maçlar oynadık, takımı çok iyi seviyelere getirdiğimizi düşünüyorum. Ligin çok iyi takımlarına karşı  çok iyi maçlar oynadık. Kazanma noktasında çok talihsizlikler yaşadık. Belli anlarda hakem hataları yaşadık. Belli oyuncularımızın bireysel yaptığı hatalardan kaynaklanan problemler yaşadık. Ama oyun olarak baktığımız zaman belki ligin en efektif oynayan  takımlarından bir tanesi Boluspor’du. Bir türlü bunu sonuca yansıtamadık. Belki sonuca yansıtacak oyuncu profili anlamında eksiklerimiz vardı. Özellikle son 9 maçına baktığımız zaman hep ligin üst seviyedeki takımları ile oynamış ve maçlardan 7 beraberlik 2 mağlubiyet almış bir Boluspor vardı. Bir türlü zinciri kıramadık” ifadelerini kullandı.

“NECİP ÇARIKÇI’YA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Necip Çarıkçı ve yönetim kurulunun kendisine her daim destek olduğunu belirten Özköylü; “Ondan sonra da ben kendim özellikle ayrılmayı arzu ettim. Kimse bana ayrılma noktasına gelip bir teklifte bulunmadı. O konuda ben Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı’ya ve yönetim kuruluna gerçekten çok teşekkür ediyorum. Çok büyük bir sahiplenme gösterdiler, çok büyük bir değer verdiler. Taraftar aynı şekilde ama bir şekilde onlar da oynanan oyunu görüyorlardı, takımın yakaladığı seviyeyi onlar da görüyorlardı ama bir türlü sonuç olarak istediğimiz olmadı ve ondan sonra bir ayrılık yaşandı. Şu anda Boluspor ligde kaldı. İnanın ben de çok sevinçliyim. Ben de çok mutluyum. Çünkü Boluspor takımı çok daha iyi yerlerde olmayı hak eden bir takım” diye konuştu.

Daha sonra TFF 1.Lig’deki playoff mücadelelerini değerlendiren Özköylü, Adana Demirspor-Akhisarspor finali beklediğini belirtti.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ARLRU