Bekle Bizi Bolu, Geliyoruz!

Bekle Bizi Bolu, Geliyoruz!

Alagöz Holding Iğdır FK, Bolu Maçına Hazırlanıyor.

07.08.2024

Alagöz Holding Iğdır FK, teknik direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde yoğun antrenmanlarla sezonun ilk deplasman maçı olan Boluspor karşılaşmasına hazırlanıyor. Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında Boluspor'a konuk olacak takımımız, bugün gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarına başladı.

 

Takım, Bolu deplasmanında iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Teknik direktör Koşukavak, oyuncularının motivasyonunun yüksek olduğunu ve bu maça hazır olduklarını belirtti. "Sezonun ilk maçı her zaman önemlidir ve biz de en iyi performansımızı sergilemek için çalışıyoruz" dedi.

 

Alagöz Holding Iğdır FK, yoğun tempolu antrenmanlarla hem fiziksel hem de taktiksel açıdan en iyi seviyeye ulaşmayı amaçlıyor. Taraftarlarımızın desteğiyle Boluspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefleyen takımımız, bu maçla birlikte sezona güçlü bir başlangıç yapmayı planlıyor.

 

Taraftar

Taraftar
2024-08-07 23:41:10

İlimizin kaç tane güzide spor yazarı yazdı, bizler yorumlarda yazdık, şanlı BOLUSPOR formasını resmi maçta bile bu adama (kendi içinden gelerek) giydiremedik(!)... Takip ediyorum Iğdır'ın başına geçtiğinden beri Iğdır formasını üzerinden çıkarmıyor...

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu UX3E4