BATUHAN İŞÇİLERDEN AÇIKLAMA GELDİ.

BATUHAN İŞÇİLERDEN AÇIKLAMA GELDİ.

Boluspor Kulübü resmi sitesinden 03-Temmuz günü yaptığı Batuhan İşçiler hakkında açıklama yapmıştı.Bu açıklama sonrasında Batuhan İşçiler Sosyal medya hesabından açıklama geldi.

06.07.2024

Boluspor Kulübü yaptığı açıklama sonrası Batuhan İşçiler sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Değerli Türk spor kamuoyu ve Boluspor camiasına, Boluspor Kulübü tarafından yapılan kamuoyu açıklamasını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Herkesin bakmakla yükümlü olduğu ailesinin olduğu gibi, kimseden ücret almaksızın hizmet vermesi beklenmemelidir. Yasal haklarımı kullanarak biriken ücretlerimi talep etmek en doğal hakkım olup, aleyhime bir kamuoyu yaratılmak çabası kabul edilebilir değildir. Barışçıl bir şekilde karşılıklı sona erdirme sözleşmesi imzalanarak Boluspor'dan olan yaklaşık 600.000.00 bin TL alacağımdan feragat etmeme rağmen bu şekilde bir açıklama yapılmasını talihsizlik olarak yorumlamaktayım. Görüldüğü üzere hukuki yollarla ücret talep etmek Boluspor tarafından hukuka, karşılıklı sona erdirme sözleşmesinde 600.000.00 TL alacağımdan feragat etmek için spor ahlakına aykırı olarak değerlendirilmiştir. Tüm bu süreçte iyi niyetli olarak hareket etmeme rağmen aleyhime yapılan Kamuoyu oluşturma çabasına ilişkin her türlü yasal hakkımı saklı tuttuğumu spor kamuoyuna bildiririm. 

 

 

Boluspor Kulübünün yapmış olduğu açıklama şu şekilde;
Profesyonel futbolcu Batuhan İşçiler ile Kulübümüz arasındaki Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi’ni feshetmek amacıyla, Kulübümüz ile herhangi bir görüşme yapmaksızın başkaca yollar izlediğini ve bu itibarla Kulübümüzü büyük bir hayal kırıklığına uğrattığını üzülerek belirtmek isteriz.
Nitekim adı geçen futbolcunun bu eylemlerine rağmen, Kulübümüz yine de iyi niyet göstermek suretiyle hukuka ve spor ahlakına uygun bir şekilde, kendisi ile görüşmelerde bulunmuş ve bunun sonucu olarak, Batuhan İşçiler ile Kulübümüz arasındaki sözleşmesel ilişki karşılıklı olarak fesh edilmiştir.
 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu YTPK8