Hızlı Düşüş!

Hızlı Düşüş!

Spor toto 1. ligin 2. yarısına hızlı başlayan Boluspor hızlı bir şekilde düşüşe geçti.

03.04.2022

Spor toto 1. ligin 2. yarısına hızlı başlayan Boluspor hızlı bir şekilde düşüşe geçti.

 

20. haftadan 30. haftaya kadar oynadığı 10 maçta 4 galibiyet 4 mağlubiyet 2 beraberlik aldı.

 

2021-2022 sezonunun ilk yarısında istenileni veremeyen kırmızı beyazlı ekip sezonun ilk yarısında 5 galibiyet 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 18 maçta 21 puan topladı.

 

Ligin ikinci yarısına noksan yerlere takviye yaparak başlayan ekip lige hızlı başlayarak ilk 5 maçında 4 galibiyet 1 mağlubiyet( Erteleme maçı Tuzlaspor) 1 beraberlik aldı.27. haftada başlayan düşüş ile 3 mağlubiyet 1 beraberlik aldı.

 

Düşme hattıyla 1 puan önünde bulunan boluspor'Un kalan süreçte çıkış yakalayamazsa 4 takımın düşeceği ligde bu sezon zor zamanlar bekliyor olucak.

bolulu

bolulu
2022-04-05 13:26:56

yok canım ne hızlı düşüşü takım gayet mutlu erginerin doğum günü kutlanıyo paralar tıkır tıkır yatıyo gol atılıyo sevinen yok bitik bi takım bitik bi yönetim bu kafayla bu takım düşer .taraftarın dilinde tüy bitti dikkat ediyorum maça giden yok yorum yapanda yok bu işin baş sorumlusu yönetimdir.2 senedir rezalet futbol oynatan bende ptt 1 ligin en barbat kalitesiz td olan reha erginerde ısrar takımın bu halde olmasının sebebidir son 6 haftaya bi bakın rezilliğe bi bakın .başkası olsan kulübe gidemez utancından adan doğum günü kutlaması yapıyo şaka gibi.son haftalardaki maçlara bak erzrum samsun ümraniye bandırma adana altınordu.kıçı kırık denizli ve menemeni yenememiş kimi yenecek.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 5PXSL