Başkan İstifamı Kabul Etmedi!

Başkan İstifamı Kabul Etmedi!

Boluspor teknik direktörü Kemal Raha Erginer Manisaspor maçı sonrası istifasını Başkan Abdullah Abat'ın kabul etmediğini söyledi.

06.04.2022

Boluspor teknik direktörü Kemal Raha Erginer Manisaspor maçı sonrası istifasını Başkan Abdullah Abat'ın kabul etmediğini söyledi.

 

Beypiliç Boluspor'un teknik direktörü Reha Erginer, son oynanan Manisaspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından istifasını istediğini ancak başkan Abdullah Abat’ın kabul etmediğini söyledi. Erginer, "Başkanımız kabul ederse görevi bırakacağımı söyledim. Başkanımızla daha sonra konuştuk. Başkanımız da kabul etmedi benim bu isteğimi" dedi.

 

Bandırmaspor hazırlıklarını sürdüren Boluspor’da teknik direktör Reha Erginer, antrenman öncesinde kulüp tesislerinde gazetecilerle bir araya geldi. Erginer, son 5 maçtaki gidişattan memnun olmadığını ifaderek, "Geçen hafta oynadığımız oyundaki verdiğimiz görüntü beni çok sıktı. Maçtan sonra oyuncularımızla soyunma odasında konuştum. Bu gidişatı, 5 maçlık periyodu ve maç özelindeki beni sıkan şeyleri. Başkanla da konuşacağımı söyledim onlara. Başkanımız kabul ederse görevi bırakacağımı söyledim. Başkanımızla daha sonra konuştuk. Başkanımız da kabul etmedi benim bu isteğimi. Bir şeylerin değişmesi gerektiğiyle ilgili bir düşüncem oldu benim. Ama oyuncularım da mesela maçtan sonra tesiste yanıma geldiler, onlarla konuştuk. Onların benim bu kararıma gösterdikleri bu duruş, tepki... Çok baskı yaptılar görevi bırakmamam için. Ben de o gösterdikleri duruşu sahada görmek istiyorum. Onlar da böyle bir oyun oynamayacaklarını söylediler. Bizim temel amacımız Boluspor'un başarısı. Bir an önce toparlanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

 

Kötü gidişatta herkesin payı olduğunu anlatan Erginer, tekrar takım bütünlüğü sağlayacaklarını belirterek, "Bundan 5 maç önce play-off hesapları yapıyorduk. Şu oynadığımız 5 maça göre daha zor bir 5 maçlık periyot oynamıştık. Ben oyuncularıma her zaman söylüyorum. Bu ligde her maç çok zor. Fikstürün kağıt üzerinde kolayı ya da zoru yoktur. Biz kendi oyunumuzu oynadığımızda, yenemeyeceğimiz takım yok. Ama Manisa maçındaki oyunla da kimseyi yenemeyiz. Dolayısıyla bizi korkutan bir maç yok. Bizi korkutan kendi oyunumuzu sahaya yansıtamamamız. Biz tekrar takım bütünlüğünü sağlayacağız. Bu haftadan itibaren sahaya yansıtacağız. Ben kendim bir sorumluluk almak istedim, onlar da bu sorumluluğa ortak oldular. Tabii ki bu bir takım işi. Bu kötü gidişatta herkesin payı var. Herkesin de bu paydan üstüne düşeni alması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

bolulu

bolulu
2022-04-07 14:17:16

tam anlamıyla rezil bi durum yönetimin arkasında durduğu adama bi bakın jose mouironho .2senedir takımın başında takımın iyi oynadığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez saysan şaka gibi.sn abat seneye kırmızı gruptada reha erginerle çalışırsın artık

ercan

ercan
2022-04-06 19:25:22

istifa kabul edilmemişse yönetimle birlikte elele 2. lige gidersiniz bolu ya yeterince zarar vermedinizmi

Erol Yaman

Erol Yaman
2022-04-06 19:05:35

Başkan takımı düşürmek için senden iyisini bulamaz Başkan taraftara kızmış takımı düşürmeye çalışıyor yoksa istifayı kabul ederdi kan değişikliği gerekiyordu ama hocadan önce Başkan gitmeli carikciyi çok arayacak gibi bolu

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu JYIYV