Antalya Hazırlıkları Başlıyor

Antalya Hazırlıkları Başlıyor

İkinci yarı hazırlıkları için bugün Antalya Belek’te toplanacak olan Boluspor çalışmalarına start verecek.

02.01.2019

İkinci yarı hazırlıkları için bugün Antalya Belek’te toplanacak olan Boluspor çalışmalarına start verecek.

 

Devre arası kampında kadrosuna birçok oyuncuyu takviye etmeye hazırlanan Boluspor’da transfer çalışmaları devam ederken şuna kadarda kırmızı-beyazlı kulüpten transferler için resmi bir açıklama yapılmadı.

 

Ekibimiz Boluspor ligin ikinci yarısı için Antalya Belek’te bugün top başı yapacak. Kırmızı-beyazlılar 10 gün süre ile kampını Belek’te yapmaya hazırlanırken ligin ilk yarısında kadroda bulunan tüm oyuncuları kampa davet etti.

İlk çalışması için sahaya çıkacak olan kırmızı-beyazlılar bir taraftan da transfer çalışmaları yapıyor. İlk yarı Spor Toto 1.lig de istediği sonuçları alamadığı için ikinci yarı üst bölgeden uzaklaşmamak için dış transfere hız verdi. Kadroya katacağı oyuncular ile ilgili liste hazırlayan Boluspor yönetimi görüşmelerine devam ederken bugün başlayacak olan kampa da birkaç oyuncunun katılması bekleniyor.

 

AYNI HATALARI YAPMAK İSTEMİYOR

 

Kırmızı-beyazlı yönetimin ilk yarıda oluşan kadrodan istediği sonuçları alamamasından dolayı da Teknik Direktör Sait Karafırtınalarfın raporu doğrultusunda da bazı oyuncular ile yolların ayrılacağı da gelen haber arasında yer alıyor. Transfer çalışmalarında orta saha , defansa ve forvet’e yönelik yapmak isteyen yönetim ilk yarıda yapılan hataları da yapmak istemiyor.

 

Ligin ilk yarısında kadrosuna kattığı birçok oyuncudan verim alınmasından dolayı aynı hatalara düşmek istemezken, Boluspor yönetiminin kadroya kimi takviye olarak alacağı da kamuoyu tarafından merakla ediliyor.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BFI9K