Ankaragüçlüler Maçı Karıştırdı!

Ankaragüçlüler Maçı Karıştırdı!

Karaçayır Spor Tesisleri Sentetik 1'de oynanan Boluspor U 15 - MKE Ankaragücü U 15 mücadelesinin son dakiklarında gerginlik yaşandı.

25.10.2018

Karaçayır Spor Tesisleri Sentetik 1'de oynanan Boluspor U 15 - MKE Ankaragücü U 15 mücadelesinin son dakiklarında gerginlik yaşandı.

 

Spor Toto Akademi U15 Ligi 3. Grup 7. haftasında Boluspor U 15 ile MKE Ankaragücü U 15 takımları Bolu Karaçayır Spor Tesisleri Sentetik 1'de karşı karşıya geldi. Ankaragücü takımının 2 – 1 kazandığı karşılaşmaya sahada oynanan futbol yerine tribünde ve saha içinde yaşanan olaylar damga vurdu. Mücadelenin ilk dakikalarından itibaren tribünlerdeki yerlerini alan bir grup Ankaragücü taraftarı takımlarını desteklemekten çok rakip oyunculara çirkin ve kötü tezahüratta bulundu. Maçın hakemi tarafından her verilen kararın doğruluğuna bakmadan rakip oyunculara karşı tahrik edici ve kötü söz içeren tezahürat yaptılar. Birkaç Boluspor'lu taraftar ve yöneticilerinin uyarılarına rağmen çirkin ve kötü tezahürat etmeye devam ettiler. Kendini bilmez bir grup MKE Ankaragücülü taraftar tribünde kadın ve çocuklarında orada olduğuna aldırış etmeden küfür ve kötü söz içerikli tezahüratlara ara vermeden bağırıp ortamı germeye devam etti. Bir Bolusporlu Kadın taraftar ise "Ayıp oluyor burada kadın ve çocuklar var. Tezahürat ederken biraz dikkatli olun" uyarısında bulundu. Ankaragücülü taraftarların Boluspor'lu kadın taraftarının uyarılarına aldırış etmeden tezahüratlarını sürdürmesi sonucunda tribünde gergin dolu dakikalar yaşandı. Sözlü gerginlik devam ederken bir grup Ankaragücülü taraftarlar Bolusporlu taraftarların bulunduğu bölüme doğru ilerledi. Gerginliğin büyümesi üzerine olaya güvenlik güçleri müdahale etti. Karaçayırda yaşanan gerginlik güvenlik güçleri tarafından sonlandırılarak kontrol altına alıntı.

 

Mücadelenin 68.dakikasında Boluspor'lu Kutluhan Taşdemir rakibine yaptığı faul sonrası kırmızı kart görerek oyundan çıktı. Bu arada maçın hakeminin arkası dönük olduğu sırada MKE Ankaragücü'nün kalecisi Kaan Çinkaya kale arkasındaki tel örgülerin orda bulunan Boluspor'lu oyuncuya uçarak yumruk attı. Attığı yumruktan sonra Ankaragücü takımının kalecisi maçın hakemi tarafından kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Kaleci Kaan Çinkaya'nın rakip oyuncuya attığı yumruktan sonra gerginlik saha içine de yansıdı. Saha içinde yaşanan olaylar iki takımın teknik heyetinin araya girmesiyle son buldu.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BNXQC