Amatör spor kulüplerinden İlhan Durak'a plaket

Amatör spor kulüplerinden İlhan Durak'a plaket

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Karaçayır’da oynanan amatör spor müsabakaları öncesi futbolcu ve yöneticilerle bir araya geldi.

05.02.2024

 Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Karaçayır’da oynanan amatör spor müsabakaları öncesi futbolcu ve yöneticilerle bir araya geldi.

Yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Karaçayır Spor Tesisleri’ne giderek Bolu Yıldızspor, Özel İdare Köroğluspor maçı öncesi sporcu ve yöneticiler ile bir araya geldi.

İki takıma da başarılar dileyen Durak’a, maç öncesi amatör spor kulüplerine verdiği destekten dolayı plaket takdim edildi.

“AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Plaket için teşekkür eden Durak “Amatör spor kulüplerine verdiğimiz destek nedeni ile bizlere hediye takdiminde bulunan Yıldızspor kulübümüzün yöneticileri ve kıymetli futbolcularına teşekkür ediyoruz. Amatör spor kulüplerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Daha sonra Amatör Evi’nde Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemalettin Metin ve yöneticileri ile bir araya gelen Durak, fikir alışverişinde bulunduktan sonra kendilerine teşekkür etti ve 31 Mart’ta gerçekleştirilecek seçimlerde desteklerini istedi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 8XBGV