Amatör Spor Haftası Start Aldı

Amatör Spor Haftası Start Aldı

Amatör Spor haftası start aldı. Spor faaliyetlerine bireyleri özendirmek ve amatör spor dallarının tanıtımlarının yapılması amacıyla düzenlenen Amatör Spor Haftası bugün yapılan açılış töreni ile start aldı. Birçok daire amirinin açılışta yer almaması kafaları karıştırdı

09.10.2018

Tüm Türkiye’de aynı tarihlerde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri ile ASKF Başkanlıkları eşgüdümünde hazırlanan programla kutlanan, Amatör Spor Haftası’nın Bolu’da açılışı, bugün saat 09.30’daki Açılış Yürüyüşüyle yapıldı. Yürüyüşte protokol, antrenörler ve binlerce sporcu yer aldı.

Dev Türk Bayrağı ve Atatürk posteriyle birlikte sporcular Anıtpark’a yürüdü. Sporcu, öğrenci, spor kulübü temsilcileri ve antrenörlerin katılımıyla Belediye Önü’nden başlayan yürüyüş, Anıtpark’ta düzenlenen törenle devam etti.

İstiklal Marşı okunması, Saygı Duruşu ve halk oyunları gösterilerinin ardından program, Kent Meydanında düzenlenen farklı spor aktiviteleri ve kurulan stantlarda yapılan spor dalları tanıtımlarıyla tamamlandı. Programa Bolu halkı büyük ilgi gösterdi. Hafta 15 Ekim’de tamamlanacak. Hafta dolayısıyla bazı branşlarda spor müsabakaları da oynanacak.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu S1WND