AMATÖR SPOR'DA YILIN EN'LERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI

AMATÖR SPOR'DA YILIN EN'LERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI

Amatör Spor Haftası nedeniyle düzenlenen programda ‘Yılın Enleri’ ödüllerini aldı.

11.10.2024

Amatör Spor Haftası nedeniyle düzenlenen programda ‘Yılın Enleri’ ödüllerini aldı. Törene Vali Abdulaziz Aydın ile birlikte sporcular, amatör spor kulüp temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası, ‘Yılın Enleri’ ödül törenine Bolu Valisi Sayın Abdulaziz Aydın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Cemalettin Metin ve çok sayıda davetli katıldı. 
Bocce, Atıcılık, Muaythai, Karate, Cimnastik, Hentbol, Wushu, Para Okçuluk, Güreş, Trampolin Cimnastik ve Futbol  branşlarında başarılar elde etmiş sporculara protokol tarafından plaketleri verildi. 
Paris 2024 Paralimpik Oyunlarında Olimpiyat İkincisi olan şehrimize gümüş madalya getiren Merve Nur Eroğlu ve Tayland’da düzenlenen Gençler Dünya Muaythai Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Selin Nur Kazan Yılın Enleri Ödül töreninde sporcular, antrenörler ve halkımızla buluştu.

Amatör futbol dalında GLS Grup Aladağspor teknik sorumlusu Fahrettin Yerlikaya yılın antrenörü ödülünü aldı. 14 FK yılın en iyi futbol takımı, yılın en iyi yöneticisi Soysal Futbol Kulübü başkanı İdris Bülent Soysal oldu. 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu NF5F5