90 DAKİKA TRİBÜNDEYDİ

90 DAKİKA TRİBÜNDEYDİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Spor Toto 1. Lig’in 36. haftasında Boluspor’un evinde Samsunspor’u ağırladığı maçı maraton tribününden izledi.

08.05.2022

Ligde küme düşme hattında bulunan Boluspor, Samsunspor’u ağırladığı ve 2-1'lik galibiyet elde ettiği karşılaşmaya büyük taraftar desteğiyle çıktı. Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık 10 bine yakın taraftar izledi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, maç öncesinde sahaya inerek tribündeki taraftarlara üçlü çektirdi. Özcan ardından maraton tribünündeki Yarenler ve Cadde 14 taraftar gruplarıyla karşılaşmayı takip etti. Maçın başlama düdüğünden son dakikasına kadar büyük bir heyecanla karşılaşmayı izleyen Özcan, tribündekilerle birlikte tezahüratta bulundu. Başkan Özcan, tribün önünde yer alan platforma çıkarak adeta bir amigo gibi taraftarları coşturdu.

Gazetebolu

bolulu

bolulu
2022-05-09 12:41:20

yıllar önce boluspor 1 ligdeyken statta yer bulunmazdı coşkulu taraftarı vardı bolusporun çok geriye gitmeye gerek yok 2008 play off maçında eses seyircisinden fazlaydık.her zaman sölerim.tribünleri bu hale abat gibi yöneticiler getirdi milleti küstürdüler.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu CJA7N