9 KİŞİ İLE 1 PUAN

9 KİŞİ İLE 1 PUAN

Spor toto 1. ligin 28. haftasında Bursaspor'u konuk eden Boluspor sahadan 1-1'lik skorla sahadan berabere kaldı.

06.03.2022

Spor toto 1. ligin 28. haftasında kendi sahasında Bursaspor'u konuk eden Boluspor sahada 9 kişi kalmasına rağmen 1 puan alarak sahadan ayrıldı.

 

Boluspor 1-1 Bursaspor

 

Stadyum: Bolu Atatürk

Hakemler: Mert Güzenge, Burak Cansız, Suat Güz

Boluspor: Oğul Kaan Doğan, Fethi Özer, Zahit Çınar, Emin Bayram, Bülent Cevahir, Eray Ataseven (Alican Özyürek dk. 82 ?), Gökhan Karadeniz (Tugay Kaçar dk. 64), Roshi, Abdurrahman Canlı, Balaj, Kasongo (Kemal Rüzgar dk. 86 ?)

Yedekler: Dolunay Göl, Arda Şengül, Ali Keten, Ensar Bilir, Novak, Berk Yıldız, Bregu

Teknik Direktör: Reha Kemal Erginer

Bursaspor: Canberk Yurdakul, Furkan Ünver (Tuğbey Akgün dk. 46), Mert Yılmaz (Yusuf Türk dk. 89 ?), Erdem Uğurlu, Zalazar, Namık Alaskarov (Ofosu dk. 74), Bifouma, Capan, Burak Altıpmak (Eren Güler dk. 69), İsmail Yüksek (Hasan Ayaroğlu dk. 46), Pedro

Yedekler: Deniz Aydın, Erhan Erentürk, Ramazan Keskin, Barış Dalkıran, Uğur Kaan Yıldız

Teknik Direktör: Tamer Tuna

Goller: Kasongo (dk. 42) (Boluspor), Zalazar (dk. 58) (Bursaspor)

Kırmızı Kartlar: Balaj (dk. 54), Roshi (dk. 66) (Boluspor)

Sarı Kartlar: Furkan Emre Ünver (Bursaspor), Tugay Kaçar, Fethi Özer (Boluspor)

 

Spor Toto 1. Lig’in 28. haftasında Boluspor 9 kişi kaldığı maçta Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı.

 

Maçtan dakikalar

42. dakikada ceza sahası içinde Balaj'la duvar pasında topla buluşan Kasongo'nun şutunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-0

45+2. dakikada topla birlikte ceza sahası içine kadar giren Bifouma'nın şutunu Fethi Özer son anda çeldi.

58. dakikada Boluspor ceza sahası içinde oluşan karambolde topla buluşan Zalazar fileleri havalandırdı. 1-1

76. dakikada Boluspor atağında kaleciyle karşı karşıya kalan Kasongo'nun şutunda top kaleciden geri döndü.

+92 Kosongo karşı karşıya kontra atakta rakibi tarafından düşürülmesini hakem birşey yok diye devam ettirdi.

Maç 1-1 berabere bitti.

başkentli

başkentli
2022-03-06 17:09:36

Segili Taraftarlar, Yönetici kardeşlerim lütfen bu küskünlüğü bırakıp el ele verelim .Şayet “hayır” diyorsanız bu inadınızdan vazgeçmezseniz, ozaman söyleyin boşu boşuna uğraşmayalım.Kulübü kapatıp amatöre dönelim, çünkü böyle giderse kaçınılmaz sonuç bu olur ne yazıkki.Karar sizlerin ,düşünün hele bir.Bir iki sözde Basın’a söylemek istiyorum.Yerel gazetelerde Boluspor haberleri arıyoruz bulamıyoruz, kim sakat kim cezalı bilmiyoruz.Sn Basın mensupları siz neden haber yapmıyorsunuz ?Tüm Bolu’ya ve Boluspor camiasına selam ve sevgilerimi sunuyorum, kalın sağlıcakla..

başkentli

başkentli
2022-03-06 16:56:15

Ben 70 yaşında Ankara’da yaşayan koyu bir Bolusporluyum.1965yılından beri 13 yaşımdan itibaren aşığım bu takıma, hep gurur duydum şehrimle takımımla.Ama sizler ne yapıyorsunuz, Ahmete kızdım, Mehmete kızdım gitmiyorum maçlara diye sızlanıyorsunuz.Beyler Boluspor siyaset üstü kurumsal bir kulüptür, şahıslara kızarak böyle hareket edilmez, böyle taraftarlık olmaz. Kimki Boluspor için çalışır taş üstüne bir taş koyar ona saygı duymak lazım.Yoksa yerinde oturarak , konuşarak, maçlara gitmeyerek bu iş olmaz.

başkentli

başkentli
2022-03-06 16:42:05

EY BOLUSPOR TARAFTARLARI ,kusura bakmayın size taraftar demek ne kadar doğru olur bilmiyorum.Beyler değerli kardeşlerim size ne oluyor böyle, neden maçlara gidip takıma destek olmuyorsunuz.Derdiniz nedir, ne yapmaya çalışıyorsunuz, bu dargınlık bu küslük neden. Bunun sebebini ben bilmiyorum, bilmekte istemiyorum.Sebebi ne olursa olsun, ister haklı olun ister haksız, bu hiçbir zaman maçlara gitmemeye sebeb olamaz, çünkü gerçek taraftar böyle olmaz.Maçlara gelmeyin diye stadın kapılarını kapatsalar, duvarları aşıp yine gireceksiniz içeri.Maçlara gitmezseniz baskı kurmazsanız hakem 2’de atar 3’de atar oyuncularımızı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ZSDJA