15. Randevu

15. Randevu

Tetiş Yapı Elazığspor-Boluspor Spor Toto 1. Lig 2. hafta. Maç öncesi son bilgiler, istatistikler, teknik heyet açıklamaları, muhtemel kadrolar, sakat ve cezalılar...

16.08.2018

Yeni sezon öncesi yönetim ve ekonomik sıkıntılar yüzünden sıkıntılı bir süreç yaşayarak başlayan Elazığspor, ligin 2. Haftasında ligin iddialı takımlarından Boluspor’u konuk edecek.



Transfer tahtası açılamadığı için ilk hafta Adanaspor deplasmanına yeni transferlerinden mahrum olarak çıkan ve öne geçtiği maçtan 1 puanla dönen Bordo Beyazlılar ilk maçını 3 puanla geçen Boluspor’u misafir edecek.


1 puana sahip TY Elazığspor ile 3 puana sahip Boluspor 17 Ağustos Cuma günü saat 19.15’de 15. Kez karşı karşıya gelecekler.

İlk hafta maçında transfer tahtasını açamayan Elazığspor Yönetimi bu sorunu aşmak ve yeni transferleri Bolu maçına yetiştirmek için büyük çaba sarfediyor.

2. hafta öncesinde ev sahibi Elazığspor 1 puanla 9. Basamakta bulunurken, konuk Boluspor ise 3 puanla 5. Sırada yer alıyor.
 
Elazığ Atatürk Stadı’ndaki zorlu maç Beinsports Max-1 ekranlarından yayınlanırken, karşılaşmanın hakemleri ise henüz açıklanmadı.

İki takım arasında geçen sezon Elazığ’da oynanan maçı Boluspor 1-0 kazanırken, Bolu’da oynan maç ise yine Boluspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona ermişti.
 
BOLUSPOR'LA 15. RANDEVU
 
İlk kez 1979-1980 Futbol Sezonunda Türkiye 2. Ligi Beyaz Grup’ta karşı karşıya gelen iki takım 17 Ağustos Cuma günü 15. Kez karşı karşıya geliyorlar.
 
İki takım rekabetinde 15. Randevu öncesinde geride kalan 14 maçta rakibine karşı 4 galibiyet alan Bordo-Beyazlılar 6 maçta ise mağlup oldu.

İki takım arasındaki 4 maç ise berabere sonuçlandı. Atılan gollerde ise Boluspor 19-10 üstün durumda.
 
Son olarak geçen sezonun 30. Haftasında Bolu’da karşıya gelen iki takım arasındaki maçı ev sahibi Boluspor Melih Okutan’ın attığı 2 golle 2-0 kazanmıştı.

İSTATİSTİKLER:

 TETİŞ YAPI ELAZIĞSPOR: 2018-2019 sezonuna Adanaspor deplasmanında başlayan ve 1-1’lik sonuçla ayrılan Gakgolar’ın 1 puanı bulunuyor.

2. hafta öncesinde Bordo Beyazlı takım attığı 1 gole karşılık kalesinde 1 gol görmüş durumda.

Taraftarı önünde sezonun ilk maçına çıkacak olan temsilcimiz Elazığspor ilk galibiyetini almak istiyor.

Geride kalan 1 hafta sonunda Elazığspor’un en golcü oyuncusu ise 1 golü bulunan Kaptan Mehmet Yiğit.

 BOLUSPOR: Konuk ekip Boluspor ise geride kalan 1 maçta rakibi Osmanlıspor’u 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Elazığ’a 3 puanla gelecek olan Kırmızı Beyazlı takımın tek golünün sahibi ise Melih Okutan.

Sezonun ilk deplasman maçına çıkacak olan Sait Karafırtınalar’ın takımı geçen sezonu 3. Sırada tamamlamış ve Play-Off oynamaya hak kazanmıştı.

SAKAT VE CEZALILAR:

 TETİŞ YAPI ELAZIĞSPOR: Ev sahibi Elazığspor’da cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı bulunan Ömer Yıldız ve Selim Enes Özeren dışında eksik bulunmuyor.

 BOLUSPOR: Zorlu maç öncesinde konuk Boluspor’da ise sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu VUCPU