1 puan da 1 puandır diyorum"

1 puan da 1 puandır diyorum

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Balıkesirspor karşısında kötü bir oyun sergilediklerini, bu yüzden de alınan 1 puanın değerli olduğunu söyledi.

25.02.2021

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Balıkesirspor karşısında kötü bir oyun sergilediklerini, bu yüzden de alınan 1 puanın değerli olduğunu söyledi.

 

TFF 1. Lig'in 23. haftasında Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanan Boluspor-Balıkesirspor karşılaşması golsüz beraberlikle sonuçlandı. Müsabaka sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "İki takım için de 6 puanlık bir maçtı. Baktığımızda Tuzla maçında çok iyi bir oyun oynamıştık. Benzer oyunu bu maçta da oynamak istiyorduk ama kötü bir oyun sergiledik. İlk yarıda rakibimizin kaçırdığı bir penaltı var. Bizim için o bir kırılma anı olabilirdi maçı çevirme adına. İkinci yarıda baskılı oynadık gibi gözüktü ama topa daha fazla sahiptik. Ama bunu da üçüncü bölgede etkinleştiremedik. Sonuçla bağlayamadık. O top hakimiyetini sonuca yansıtamadık ki bir tane de ciddi bir kontratak verdik. Baktığımızda 2 puan kaybettik. Ama bu ve bu tip maçlar ile kötü oynadığımızı bildiğimiz bu maçta alınan 1 puan da 1 puandır diyorum" diye konuştu. 

eko

eko
2021-02-26 14:48:05

sn reha hoca hala utanmadan konuşuyosun ya 10 haftadır önümüzdeki maç düzelecez diyodun şimdide 1 puan iyidir modu.kardeşim 15 haftadır bolusporda oyun yok hırs yok tesadüfü galibiyetler tuzla 10 kişi kalmasa yenebilrimiydik yoo.10 haftadır bi iyi oynadığı maç yok takımın.ya bırakın iyi oyunu gol pozisyonu yok takımın ALLAHselmaniye sabır versin her hafta rakip takım forvetleriyle kalecimiz arasında geçiyo maç.gyasimidir nedir samsun iyi kakalamış boluya solda zaten halı saha topçusu sazdağı var.balkes maçında sol tarafındaki adama öle bi top attı ki öle şut çekemz yanındaki adama top atamıyo.yabancılara bakın marlinho şaka gibi.giresunun yabancılarına bak bide bizim kazmanotlara bak.bu kadar fark olur.şu adamı gönderin geç olmadan takım güme gidiyo uyuyosunuz yönetim.akhisar la aramızda 3 puan var ankarada bile kıpırdanma var boluspor geriye gidiyo.balkesi nasıl yenemezsiniz iç sahada anlaşılabilir gibi değil.İSTİFA REHA ERGİNER

Levent

Levent
2021-02-26 12:15:32

Reha Hoca farkındamısın bilmiyorum ama bu takım gol atamıyor atacak gibide görülmüyor. Neredeyse kaleyi tutan şutumuz yok. Siz antrenmalarda mendil kapmacamı oynuyorsunuz. Kendi evinde bu takımı yenemezsen hangi takımı yeneceksin. Sanki deplasmandaymışız gibi bir puanda iyidir dedin ya vallahi pes. Bu işin şakası yok her hafta bize masal okumandan bıktık.

başkentli

başkentli
2021-02-25 18:23:51

Sn Reha Hoca bu nasıl futbol, bi tane bile pozisyonumuz bile yok.Size bi şey diyeyimmi Reha Bey siz bu futboldan pek anlamıyorsunuz, oyun okumanız yok,oyuncu değişikliğinde çok geç kalıyorsunuz 87 dk bekliyorsunuz,oyuncu değişikliğiniz ise berbat.Reha Bey şimdiye kadar hep hamle oyuncusu olarak oyunun sonlarında Abdülyahev’i aldınız, peki hiç gol attımı ?Oysa genç Arda’yı bir sefer son 5 dk.da oyuna aldınız ve golünü attı.Neden gençlere şanş vermiyorsunuz ?Tuzla maçında genç Muhammed’e şanş verdiniz vede çok iyi yaptınız, maça damgasını vurarak sizi ipten aldı.Yazık Hoca yazık her hafta size olan güvenimiz azalıyor.İnşallah size rağmen Boluspor küme düşmez.Tüm Bolu’ya ve Boluspor camiasına saygılar ve sevgiler sunuyorum..

Bolulu

Bolulu
2021-02-25 16:50:22

İzniniz olursa ben bu hocayi bi

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu NZD4L